Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet hesap güvenliği


totemic

Öne çıkan mesajlar

microsoft ve uplay hesaplarıma çoğu uzak doğu olmak üzere giriş yapılmaya çalışılmış ama neyse ki authenticator kullandığım için bir sonuç alamamışlar. ama bu canımı çok sıktı. microsoft hesabımı daha önce de böyle olduğu için şifresini yeni değiştirmiştim hatta.

 

ne yapmam gerekiyor windows defender kullanıyorum ama birşey bulamıyor heralde. ne yapmam gerekiyor?  belli ki notebookta yerleşik bir trojan gibi birşey var şifre değiştirsem de işe yaramıyor. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim ubi hesabına mı ne succesfull login yazdı geçen gün ? (bak hatta telefonda google authenticator bile var onu bile geçmiş adam) , kendi güvenlik açıkları seninle pek alakası yok. vietnamdan vs deniyorlar sürekli. Bu daha evvel sızdırılan site/pass lerde var tabi arada onlarıda deniyorlar aynı kombinasyonu mu kullanıyorsun diye. 

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi buraya bunun için başlık açmaya gelmiştim. son bir yıldır hesaplarıma girmeye çalışıyorlar. PSN e üç kere yanlış girildiği için kitlenmiş. baya bi yerden şüpheli hareket mailı aldım. dün de uplay ve spotify dan geldi. uplay e de girmişler görünüyor. 

 

şifreleri değiştiriyorum filan ama napmak lazım başka yaw?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...

konuyla direkt alakası yok ama yeni başlık açmadan buradan sormak istedim. birisi benim mailimi kullanarak siberalem'de hesap açmış. bana ne doğrulama maili geldi ne de başka bir şey. sadece üyeliğiniz oluşturuldu diye mail geldi. bu hesap benim değil diye link falan da yoktu mailde. sonra da sürekli göz kırpmalar mesajlar bilmemneler falan mail kutuma düşmeye başladı. atarlıgeyşa diye nick almış muhtemelen kadın fotosu koyup milleti dolandırmaya çalışan biridir diye tahmin ediyorum. spama gönderdim siberalem'i ama aklım takılıyor yarın öbür gün biri bu hesapla alakalı dava falan açsa site aha bu hesabın sahibi budur diye benim mailimi verse bir ton iş açılacak başıma. bunun bir çaresi var mıdır acaba?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...