Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

deliriyorum


Llama

Öne çıkan mesajlar

arkadaş ben artık kaldıramıyorum bu virus muruz olaylarını

evde yapılacak bi çok şey belki var ama ben okuma eyleminden sıkıldım burayı oku oyun alt yazı oku dizi alt yazı oku kitap oku dersleri oku oku oku

tr dublaj izlesem kendimi veremiyorum bisiklete binmeye başladım sokaklara çıkayım diyorum stresim artıyor 

insanlarla iletişim kuramadıkça kendimle kuruyorum kendimi tanıyamıyorum artık

iç sesimi dinlemek artık beni garip bir şeyin içine sürükledi 

kendimle baş başa kalmaya korkar oldum yahu ne yapıcaz böyle 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır boş boş evdeyiz diye illa bi şeylerle ilgilenmek, yeni bi hobi edinmek, yeni bi dil öğrenmek zorunda değiliz. BOŞ BOŞ vakit geçirmek de bir tercih, millet spor yapıyo, boyamaya başlamış, puzzle yapıyo, 50 kitap okumuş, çokzel filmler seyretmiş falan filan sktir edin. Herkes kendini geliştirmek zorunda değil bu süreçte, akıl sağlığımızı korusak yeter.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

29 dakika önce, dreagloth dedi ki:

İngilizce öğrenebilirsin, hem işe yarar

işte ondan da baydım gelecek kaygısı geliyor bu sefer garip şekilde

 

16 dakika önce, bLackcha0s dedi ki:

hayat normalleşir temmuz gibi de kimse sallamaz. ölen ölür, kalanlar yaşar işte.

 

ben güvenemiyorum şahsen.. eylülde tekrar kapanırız ve bu kaptım mı gerginliği beni bi garip yapıyor.

12 dakika önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki:

 akıl sağlığımızı korusak yeter.

nasıl işte.. millet kendini dinlememek için bi hobi buluyor

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

35 dakika önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki:

Valla onu bilemiyorum. Ben biraz şanslıyım bu süreçte, 3 yakın arkadaşımla girdim karantinaya, sürekli evde bi aksiyon var zaman geçiyor bir şekilde. Evde tek kalanlar yardımcı olsun fdsfd

baymıyor musunuz ya? ben kuzene gidiyorum 3 günden sonra tekrar eve kaçıyorum ki aramız yürüyerek 10dk falan ? evi sevgilin, eşin olmadıktan sonra biriyle paylaşmak çok zor geliyor. Gerçi eşi ile sevgilisi ile yaşanlar da baymıştır şu süreçte

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

55 dakika önce, DRaGoN_SLaYeR dedi ki:

Valla onu bilemiyorum. Ben biraz şanslıyım bu süreçte, 3 yakın arkadaşımla girdim karantinaya, sürekli evde bi aksiyon var zaman geçiyor bir şekilde. Evde tek kalanlar yardımcı olsun fdsfd

Tek başımayım. Günlük kurduğum toplam cümle sayısı 100 değildir. (O cümlelere de henüz yanıt alamadım. Malum Şeker taş çatlasa "HÖV" diyebiliyor)

Haftaya ofise dönme planları yapılıyor diye çok mutsuzum... Böyle evden iyiydi ya. Hayır işe gidilecek bir şey de yapmıyoruz. Ofiste yaptıklarımızın BİREBİR aynısını evde yapıyoruz işte... Hatta evde boş boş durmayalım diye büssürü şey kitlediler yine de sorun olmadı. (biraz fazla yoğunlaştı ama yapacak bişi yok)

Aceace tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, PederRamirez dedi ki:

Tek basina olmak sanki daha iyi gibi en azindan ben daha rahat ediyordum. Iki aydir mecburen aile evindeyim, gercekten daha zor. Son onbes senedir bu kadar uzun kaldigim olmamisti. Sinira geldim artik. Tabi heryer acilsa da daha donemeyecegim gibi cunku calistigim yer Cin'de ?

tanrı yardımcın olsun

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla tek başımayım ben de, ilk 40 gün falan kimseyi görmedim. Şu an 60 günü geçti, 3 kere arkadaşlarımı gördüm, geçen iki gün önce de kız arkadaşım geldi. Şu ana kadar hiç problemim olmadı nerdeyse. Uyku saatlerim sıçtı sadece onun dışında haziranı da böyle geçirsem keşke diyorum. Sürekli kendime bişeyler katmıyorum, çok fazla boş boş vakit geçiriyorum. Tek üzüldüğüm nokta spor, inanılmaz kötü gidiyorum o konuda ama ona şimdilik izin verdim. Haziran temmuz gibi çözerim onu da. Biraz normalde de ne yaptığınızla alakalı galiba, ben asosyal olmaktan hoşlanıyorum. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kısa çalışma modeli 3 gün evden çalışıyorum. Bunlar bitince tekrar 5 gün işe gidip gelmeye nasıl alışacam bilmiyorum, şimdiden gözümde büyüyor.

Ara ara basıyor evde durmak, ama çoğu insandan çok daha iyi atlatıyorum. Hatta planladıklarımın çok çok azını yapabildim diye paniklemeye başladım. Neler yapıyorum dersem:
- 3 gün çalışıyorum zaten haftada, o üç gün gecesi gündüzü birbirine giriyo, çünkü gün sayısı azaldı diye işler de azalmadı, Hele işin uluslararası boyutu var, diğer lokasyonlarla senkronizasyon iyice kaydı, pestilim çıkıyo. 
- Bol bol okunacak kitap vardı, çok azı halloldu. Bu arada eldekileri bir yandan okurken karantina sürecinde 50 civarı yeni kitap aldım.
-Bir de şeye başladım, okuduğum non-fiction kitaplara tekrar hızlı okuma yapıp böyle anahtar gördüğüm yerleri bi deftere not ediyorum. Normalde okuduğu kitabı bi süre sonra kafadan silen unutan bi adamım ben, hiç sevmiyorum bu özelliği. İleride böyle anahtar notlardan özeti aklıma gelir diye ümit ediyorum. Yalnız bu çok vakit alıyor.
- Kendimi Blender'a verdim tutorial izleye izleye Blender öğreniyorum hobi için, olacağımı düşündüğümün çok altındayım. yine de modellemede ufak ufak gelişiyorum.
- İstediğim tüm dizileri bile güncele çekemedim, ama arada başka dizilere sarıp aradan çıkarttım.
- 80'ler filmlerine sardım, çocukluk arıyorum heralde tekrar. Neverending Story, Goonies falan izledim baştan
- PS'ye bi ara sarıyodum, son 2 haftadır falan açmıyorum galiba hiç. Bir ara birikmiş oyunlara girecem.
- Zoom ve Roll20 üzerinden D&D oynamaya başladık bi arkadaşlarla, masa başı keyfi vermiyor, zaten en son oynadığımdan bu yana 15 sene falan geçmiş heralde, ama yine de muhabbet iyi oluyor.
- Aşağı yukarı 2 haftada bir oluyor. Çeşitli zoom seminerlerine katıldım, korku psikolojisi vb üzerine. Yine TED talklara falan sardım, arada dinliyorum.
- Ara ara Pati Discord'da güzel tartışmalar dönüyor, iyi vakit geçiyor. Muhabbet sardı mı da hatta başından kalkılmıyor.
- Podcast olayına hep karşıydım, arkadaşın arkadaşı yapıyomuş kanalı güzelmiş dediler, ona bi başladım sardı. Karşıydım derken olmasına değil de beni sarmıyordu manasında.
- Hep zamanım olsa da şu yeni oyunları oynasam derdim, ama PC'de yine eski oyunlara döndüm. Stellaris, X-Com, Planescape Torment falan oynuyorum.
- Ha bi de nadiren arkadaşlarla internetten oyun işine giriyoruz.
- Bi ara Tabata training işine girdim ama çok sürdüremedim. Yalnız 2 aydır lens takmıyorum, sakal traşı 3-4 haftada bir, dışarıdan yemek yemiyorum, ve günde 8-9 saat uyuyorum. Vücut biraz kendine geliyor umarım.

Son iki haftadır genel sıkılma geldi heralde, saydıklarımın hiçbirini uzun süreli yapamıyorum, konsantrasyonumu çok çabuk kaybediyorum. Yarım saat 45 dk'da bir birinden diğerine geçiyorum, arada da boş boş internette geziniyorum. Bu arada internette boş boş gezerken harcadığım zamanın ne kadar fazla olduğunu gördükçe de üzüldüm.

Toplasan hala okumayı hedeflediğim kitapların %25'ini okuyabildim, eski kitapların %70'ini falan anca nota geçirebildim, oynamak istediğim oyunların %10'unu falan oynayabildim, Blender'da şu anda geleceğimi düşündüğüm yerin %20'sinde falanım. Karantina 6 ay daha sürse meşgalem var yani. Ama ara ara dışarı çıkmak lazım, looplar biraz baydı.

Ama hakikaten bi gariplik var, bana da günler kesinlikle yetmiyor.

Rewendor tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, bLackcha0s dedi ki:

baymıyor musunuz ya? ben kuzene gidiyorum 3 günden sonra tekrar eve kaçıyorum ki aramız yürüyerek 10dk falan ? evi sevgilin, eşin olmadıktan sonra biriyle paylaşmak çok zor geliyor. Gerçi eşi ile sevgilisi ile yaşanlar da baymıştır şu süreçte

Oluyor tabii ufak bayıklıklar da, problem olacak şeyler değil onlar da. Akşamları genelde beraber bi şeyler yapıyoruz, akşama kadar herkes solo takılıyor falan. Güzel balkonumuz var, evdekilerin birisi solist, evin altı tekel. Zaman geçiyor hızlıca ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...