Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş yeri alarm sistemi


paramecium

Öne çıkan mesajlar

3 farklı işyerimde pronet kullandım (hepsinin sözleşmesini tek seferde yapmıştım, en büyük hatamdır) 

Birini taşıdım, birini kapattım, birinin de mülkünü sattım, işyerinin tüzel kişiliğini de devrettim. 

Devir sağladığım yerin hala random zamanlarda faturalarını bana kesiyorlar, hala bi olay olduğunda acil hattı beni arıyor, defalarca dilekçe vs verilmesine rağmen hem yeni sahibinden hem de benim tarafımdan 2 senedir düzeltemediler. 

Daha da komiği, yeni sahibinden tahsilat yapamayınca 1-2 fatura beni arayıp sormakta bi sakınca da görmüyorlar. Hani yerel temsilcisi falan da değil direkt merkez. 

Bi kere (bunlardan öncesinde) kendi yaptıkları bi dolar kur hatasından dolayı eksik bakiyemiz kalmış, 2-3 defa arandım gün ortasında, işyerinde bi problem olmadığı için aciliyeti olmadığını varsaymıştım. Ardından müsait olduğumda açtım telefonlarını, karşımdaki gayet azarlar bi tavırla "borcu olan da telefona çıkmaz" gibilerinden çirkinleşmişti. Kurtulma girişimlerim de o gün itibariyle başlamıştı.

Gel gör ki hiç bir yerde hizmet almamama rağmen hala eski adreslerden olay raporu geliyor aylık. Belirtilen saatlerde işyeri açılma ve yanlış şifre girişlerinde sms geliyor. Yeni sahiplerine sabır dilemekten başka bişey yapamıyorum. 

Bir de daha spekülatif noktalar var ama public forumda yazması doğru olmaz, tanıdığım üyelerden soran olursa özelden cevaplarım. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...