Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alınık Laptop İzmir


Kalten

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar izmirde okuyan kız arkadaşım için 2. el bir laptop arıyorum. Malum üniversiteler kapandı bütün sınavlar iptal oldu. Hocalar durmadan ödev yapılmasını istiyor ve bilgisayarı yok. Ailesi hiç bir şekilde destek olmuyor. Doğum günü yaklaştı doğum günü hediyesi olarak ödev filan yaparken kullanabileceği bir laptop almak istiyorum. Ben Bursa'da oturuyorum şimdi burdan alıp oraya yollasam kargo filan derken güvenemedim. Virüs muhabbetine ne kadar sürer gitmesi emin olamadım. Dediğim gibi sadece ödevler için kullanılacak oyun oynamak gibi bir derdimiz yok.Varsa İzmir de olup Laptop satmak isteyen benimle iletişime geçerse sevinirim. 

  Bedeli yüksek birşey almak istemiyorum kabul ettiremem kıza hemde bu virüs günlerinde filan sarsabilir beni o yüzden 750 tl  bütçe belirledim kafamda en fazla. Fiyat ne kadar makul olursa benim için okadar iyi olur tabi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Öyle çok ucuza 10 yıllık bir ikinci el alma. 1000TL civarına alınabilecek ve Microsoft Office ile kızın işini görebilecek, hatta Ubuntu MATE ve LibreOffice yaparım diyorsa epey daha sorunsuz olacak makinalar var.

Şu modellere bak, pandemi öncesi 1000TL altına satılıyorlardı, en kötü Sahibinden'de filan bulursun:

Intel Z8350, MMC SSD. Bu ikisi. Ram 4GB bulursan çok iyi, olmazsa 2GB. Ama 2GB olanı alırsan Ubuntu yüklemeni tavsiye ederim, kız onunla da ödevini yapabilir, internette gecebilir, Netflix izleyebilir.

Marka olarak çoğu kötü o fiyatlarda ama Ezcool biraz daha iyi gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...