Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 2: Resurrected


pattisliborek

Öne çıkan mesajlar

https://www.wowhead.com/news=315630/diablo-2-resurrected-potential-remaster-coming-late-2020

 

French video game news website ActuGaming has reported a Diablo 2 remaster, titled Diablo 2: Resurrected, being worked on by Blizzard and fellow Activision studio Vicarious Visions. Details are scarce, although the internet is already rife with them, although the purported release date is scheduled for quarter 4 of this year. This would seem a very sudden release considering most titles, including Warcraft 3: Reforged, have been announced a year or more ahead of their release dates, although their source may have simply meant the intended announcement rather than actual release date.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kesin uğraşıyorlardır ama bana çok zor gibi geliyor. çünkü d2 25 fps ve herşey fps üstüne kurulu (fcr, fhr, fbr)

 

onun yerine major patch çkarıp drop rate'leri, broken runeword'leri fixleseler, daha fazla stash tab ve end game content ekleseler şu grafikle bile öküz gibi satar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

blizzard north kaybediyor ya.

release'e 1 hafta kala falan bi bakıyolar kaynak kodlar yok. yedek de almamışlar dsfsdf

devler  evdeki bilgisayarlarında olan artık çalışmalarını falan toplayıp bir araya getiriyorlar da öyle release ediyorlar

Borlach tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

/iyimser mod on

ya bence bayadir ugrasiyorlar d2 remake ile de 2018 con da yasanan immortal rezaletin bi denli affettirmek icin hic duyurmak istemediler. bir de wc3 refunded rezaleti eklenince bunun duyurusunda internette bol bol meme olmaktansa duyurmadan devam ettiler. zaten bu tip son dakika biz boyle bisi yaptik alin oynayin lan duyurulari daha pozitif geri donus aliyor oyuncularda. baya trend oldu bu is. onumuzdeki conda lop diye gameplay gosterip 3-5 hafta icinde release edecekler.

/iyimser mod off

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...