Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

turrsu.com - can sıkıntısına iyi gelen site


tcg

Öne çıkan mesajlar

merhaba paticik forumu,

turrsu.com

Merhaba,

Turrşu sitesi benim hobi projem. Sevdiğim konular hakkında paylaşımları görmek ve paylaşmak istiyorum.

Bazı sosyal platformlar ve forumlarda topluluğa bir sürü gibi davranılıyor. Aynı zamanda bu siteler para için topluluğu neredeyse hiç önemsemiyorlar. Ne çok tıklanıyorsa, ne çok satıyorsa onun peşindeler. Bu da beni rahatsız ediyor. Türkiyenin daha kaliteli ve paradan ziyade içeriğe önem veren bir platforma ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Bu nedenle de bu siteyi kurma kararı aldım. Becerebilirsem site kendi kendini götürsün bana yeter.

Sevdiğiniz bir konu ya da hobiniz varsa, lütfen yararlı gördünüz paylaşımları site üzerinde yapmaktan çekinmeyin. Seviyeli bir yaklaşımla ve eğlenceli bir bakış açısıyla size saygı duyan, size değer katan insanları bulmanın zor olmadığını düşünüyorum.

Bu sitenin amacı da bu. İnsanları, insanlarla buluşturmak. Ürünleri, ürünlerle buluşturmak değil.

Siteyi tek başıma kodluyorum ve yönetiyorum. Bu nedenle sitede "saçma" hatalar ve eksik özellikler bulmanız olası. Bu gibi durumlar için şimdiden anlayışınıza sığınıyorum.

Uzun süredir takip ettiğim paticik forumu üyelerinin geri bildirimlerine güveniyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Lütfen karşılaştığınız herhangi bir problemi veya talebinizi [email protected] email adresine gönderiniz.

Teşekkürler,

Saygılarımla,

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Mal dedi ki:

sub turrsu lar kur bide böyle farklı konular için mesela turrsu.com/r/kedicikler

bizde subreddit yok. ama şöyle birşey var. https://turrsu.com/bidon/tarih ?

 

11 saat önce, Laraken dedi ki:

abi fotoların altına yapılan yorumlara baktım, bağrım yandı ya. hepsi sensin di mi? 

giphy.gif

kanka öyle siteyi daha 2 hafta önce açtım. 40 üye var daha. ama fake hesabım yok. tcg benim diğerleri arkadaşarlarım. zaten 4-5 aktif kullanıcı anca var şuan. sizin geri bildirimlerinizi almak istemiştim. gene "sie" yedim forumdan. ? neyse ben bu forumu seviyorum gene de iyi günler

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu mantar adam sayfası kendinin değil. muhteşem bir insan üşenmeyip bunları geri upload etmişti diye biliyorum mantar adam diye bi kanal açıp. iyi ki var.

bunlar sonra hayaletli evlere girme kanalı fln açmıştı baya da tutturmuşlardı gerizekalı ergenlere falan. onu da kapattılar falan galiba noldu kimbilir.

Black-ice tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@neokrasi madem iyi gelmedi o zaman sildim gitti sloganı siteden. Olmadığımız bir şeyi söylemeye de gerek yok. ? daha yolun başındayım yüzlerce değişiklik yaparım sitede. Bakalım nasıl sonuçlanacak.
Teşekkürler iyi dilekler için. İnş sen de zengin olursun ?

Yalnız reddit klonu olmaktan dolayı bir gocunmam yok. Zaten sanıldığı kadar kolay bir şey de değil. Sosyalfil var mesela birebir klon ama tutmadı. Olay sadece kopyala-yapıştır değil. Türk web gezerlerin gerçekten işine yarayacak ve türk standartlarına, internet kullanım alışkanlıklarına, web kültürüne uygun bir site çıkartabilmek. Gene tutmaz ama olsun ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...