Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PlayStation 5 vs. Xbox Series X


GERGE

Öne çıkan mesajlar

Oynadığım oyunları tekrar tekrar oynamayı seviyorum ben. çok şükür net hızlı. İstediğim zaman indiriyorum oyunları. En ağır oyun 5 saatte iniyor. Onu da zaten dışardayken app'e giriş yapıp indiriyorum. Oyunları da indirimdeyken alıyorum zaten, ucuz oluyor. CD'li olunca, tekrar oynamak istediğim zaman sıkıntı yaşıyorum. Takas yaptım mı acaba bunu ben diye düşünüyorum eve geçmeden. Şu an PS4'ümde 3 tane kutulu oyun var, 20 tane dijital var. Bence dijital en mantıklısı

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğin plastik kokusu abi, napim o kokuyu. Evet haklısın, içinden çıkan kitapcığı özlüyorum (Witcher 3 kutulu aldım misal). Ama şimdi kutuyu alıyorsun, bi tane fikintronik key, bi tane tanks yazılı britto ve cd çıkıyor. Bazen güzel şeyler olabiliyor yine. Mesela RDR2 kutusundan çıkan harita gibi ama "aa güzelmiş" diyip kaldırıyorsun. Açtım baktım hariyata. 2 yıl oldu oyun çıkalı, bi daha haritayı. Oyunu tekrar tekrar oynadım ama kutu, cık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici

Ben bu yaz 6,5k'ya aldım, Godfall'ı 90-100 arası veriyor en üst ayarlarda. Şimdi aynısı 8k ama. Series X performansı veren PC 15k filan gerçi, 1080p oynuyorum ben.

Ama Series X olsun, Series S olsun her şekilde daha pahalı sadece Game Pass oynamayacaksan. Valhalla 270-470 mesela Epic-Xbox fiyatları. Her oyun böyle. PC'deki gibi indirimler de olmuyor konsollarda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...