Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Valhalla


Syringe

Öne çıkan mesajlar

  • 10 ay sonra ...

en azından fsr2'ye geçmeden yamalamayı bırakmazlar umarım. ? fsr1'le bile hdr aynı anda açmaya çalışınca çöküyor oyun, 6 aydır fixlemediler.

yalnız 3 aydır her gün girip bakıyorum reda'nın dükkanına da öyle set bitirmek imkansız gibi lol. birisi üç ay bakıp yaptığını söylemişti ama öyle bir durum olmadı maalesef. ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...

13gb indirmişti dün, yetmemiş mi? bakayım ben de. fsr ile hdr çakışıp çökmesini çözmüşler en azından ama fsr2'ye geçmemişler herhalde. onu yapmadan bırakırlarsa kötü olacak.

bende başka yeni yama görünmüyor şu an. 2 saat önce oynamıştım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
df, 03.03.2023 13:11 tarihinde dedi ki:

hep odyssey den sonra aynı şeyi yapacakmışım gibi geldiğinden elim gitmiyo ya. sadece tema değişmiş olacak.

ac serisinnin evrelerinden birer oyun oynamak yetiyo genelde. "ac2, black flag, odyssey" bunlar baya iyi.

Aynı durumdayım, odyssey tekrarı gibi gelecek biliyorum almıyorum bu sefer.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valkyrie set reda store'a gelecek de tamamlayacağım diye 6+ aydır her gün açıyorum oyunu ama hala bitmedi 327521876125 tane premium item eklediklerinden store'a.

bir de artık haftada bir bedava veriyor bir tane prem store'dan item. popo dövmesi de olabilir kılıç da gerçi, bayağı şans.

bunu zaten devam ettirmiyorlar artık, yeni bağdat'ta geçen eskileri gibi. onu hayatta oynamam. bu formüle geri dönerlerse ancak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bir seyleri bozuk oyunun odyssey kadar zevk alamıyorum bir türlü. Sanki ai daha gerizekalı bu oyunda. Belki okçu ağırlıklı oynadığım için olabilir. Yukarıdan odunları düşürüp 3 asker öldürüyorum. Arkadaşı gelip bakıyor "he ölmüşler mi ya" deyip patrola devam ediyor. Ulan bir panik olursun bir amirine seslenirsin falan. Veya assassinate yapıyorum sonra uzaktaki adama balta atiyorum. Yanındaki asker umursamıyor. AA balta var kafasında ben gezmeye devam edeyim diyor. Yani çok itici yaptı sunlar bir anda oyunu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...

reda'nın stoğunu kontrol etmeye başladıktan tam bir yıl sonra (geçen eylül başına başlamıştım) nihayet valkyrie setini (kalkan, at ve kuzgun hariç maalesef) tamamladım. cidden parayla alınan oyunda böyle abartı microtransaction'ları rng stok arkasına gizlemek tam bir adilik. bugün oyuna girerken içimden "şu chest de çıksa bugün artık da bu odyssey'imi tamamlasam" diyordum ve çat çıktı chest sonunda. oh vallahalli üstümden nasıl bir yük kalktı. bir daha da böyle bir işe girmem.

bg3 ve starfield ertesi buna dönüp bitirebilirim artık nihayet.

  • Like 1
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...