Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Assassin's Creed: Valhalla


Syringe

Öne çıkan mesajlar

yani o şekilde yaklaşınca kadınlara oy hakkı verilmesi de ajanda. emeklilik hakları filan da ajanda. ajanda olmayan tek şey mağara adamlığı lol, medeniyet dediğimiz şeyi adım adım öğrendik.

bugünkü anlamıyla ajanda deyince identity harici kişiliği olmayan tickbox npc'ler mesela ajanda, ben onu anlıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bu mor saçlı unique snowflake'lerin verdiği en büyük zarar bu zaten, sapla samanı ayıramıyor insanlar.

bilmemkaçıncı yy'da geçen historic setting'de olmadık yere yok savaşçı bayan ana karakter yok zenci sniper filan koyuyorlar, laf edince ırkçı oluyoruz.

burda da çinli geziyor mesela köyde. sorsan "pfff araştırdık heralde ya olmadığına dair kanıt yok .sss" derler. oyunu ep.c store'da satabilmek için özel olarak eklediler heralde zzzaaaaaaaa

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun hikayesi ve dialoglar rahatsız etmiyor ne erkeğe ne kadına uyarlandığında, bundan rahatsız olan varsa onda sorun var bence. Kafalarda erkek için yazılmış hissi uyandırıyorsa sizde, o zaman bir doktora görünün.

 

Bu yazdığım kadınlar için geçerli.

reampage tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fikir vermesi açısından, yeni nesil Assassin's Creed oyunlarını (Origins, Odyssey) seven biri olarak:

Progress 90%

Time Played 86h

Standart difficulty.

Spoiler

 

Oyunun yarısından sonra Artifactleri toplamayı kestim. Wealth ve Mystery'eri neredeyse tamamen topladım.

Tüm zone arclar bitti.

Tüm Order of Ancient members bitti.

Gizli endgame itemlar dahil topladım.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Spoiler

 

Hikayesi güzel, sevdim. Sonuna kadar merak ettirdi. Rahatsız edici RPG klişesi çok görmedim. Lineer değil, istediğin gibi ilerleyebiliyorsun. Scaling yok, Power Level arttıkça oyunda bunu hissetmeyi ben seviyorum. 

Exploration çok iyi yapmışlar bence bu sefer. (Exploration sırasında bulunan aktivitelerin farklı olması iyi olmuş. Standing Stones, Cairns, Flyt Battles, Legendary Animals, anlamsız 1-2 dakikalık side questler, treasure hunt vs. Çok az sayıda fetch/kill side questi var.)

Assassin öğeleri (stealth, öldürdüğün kişilerin oyundaki yeri) ÇOK kötü olmuş. Bunun için almayın oyunu sakın, direkt hüsran.

Daha az item (weapon/armor) olması değerlerini arttırmış. Setler ve silahlar arasında majör farklılık yok. Olan farklılık da çok farketmedi (standart difficulty) 

Ability'ler vasat. Bütün oyunu 3 ability ile oynadım (2 melee / 1 ranged, o da puzzle çözmek için) Silaha göre değişen default attack kombinasyonları (Light/Heavy) görsel ve işlevsel açıdan gayet yeterli.

Supernatural öğeler yeterli, oyunun önüne geçmiyor. (Animus Anomaly ve Odin) Isu olayına hakim olmasanız da yabancı kalmazsınız.

Zone arc denilen, her zonenun 3 chapterlık quest chainleri idare ediyor. Bazen sıktığı ve rushladığım (space ile dialogları geçmece) yerler oldu, özellikle sonlarda.

Yeni gelen Raid ve Settlement öğeleri yeterli. Oyuna değer kattığını söyleyemeyeceğim. 

Online öğeler çok anlamsız. Başkalarının yarattığı crew memberları recruit etmek olayını hiç kullanmadım, süper gereksiz. 

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...