Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Webcam tavsiyesi


roket adam

Öne çıkan mesajlar

Ben Iriun diye bir app. kullanıyorum. Droidcam android + osx desteklemiyor çünkü. Standı evde kendim yaptım, tahtayı yukarıdan çekiyor bir kamera, diğer kamera da yüzümü çekiyor (yüzümüzün görünmesini mecbur tuttular, yoksa ders ücretleri ödenmeyebilir dediler).

Yalnız bu ipcam'lerde şöyle bir şey var, programlar kafalarına göre bunları bazen tanıyor bazen tanımıyor. Zoom'la mesela bir kaç hafta sıkıntısız kayıt aldım, sonra patch geldi, bir anda kamerayı webcam olarak görmez oldu osx (ama kendi app.i üzerinden görüntü aktarıyordu). Derken dün yine başka bir patch geldi, her şey normale döndü

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@deadwoll

sende ios var sanirim.

su ikisi simdilik ucretsiz oldu, bu webcam driver'in sahibi de bunlar:

https://apps.apple.com/us/app/ndi-hx-camera/id1477266080?ls=1

https://ndi.tv/tools/#download-tools

 

//webcam ihtiyaci olan baksin, baya temiz calisiyor

https://www.cinema5d.com/how-to-stream-live-from-ios-devices-for-free-using-newtek-ndi-hx-camera-and-obs-studio/

android icin yok

Goering tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pro kullaniyorum da iki kameraya ihtiyac duyuyorum. Birisi beni cekiyor, digeri de yazi tahtasini cekiyor. Dersi anlatirken kameralar arasinda gecis yapiyorum. Yazi tahtasini masaya monte ettim, yukariya bir platform kurdum, telefon tahtayi cekiyor. Ben oturdugum yerden tahtaya yazi yazabiliyorum, laptop kamerasi beni gosterirken, telefon kamerasi tahtayi kus bakisi gosteriyor ve yalnizca elim cikiyor yayinda.

Zaten laptop kamerasi her halukarda yetersiz oluyor cunku yalnizca yuzunuzu cekebiliyorsunuz onunla. Sayisal ders anlatirken, ozellikle soru cozerken falan hic bir ise yaramiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...