sylvanas § 23 Apr 2020, 20:36 anakin, breaking bad, arthas vs vibe'ı olsun, fazla güç peşinde heba olmalı, yükselişli düşüşlü, başlıktaki gibi film önerileri arıyorum. dizi de olabilir de film daha makul. fantastik, scifi ya da realistik farketmez. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Goering § 23 Apr 2020, 20:47 vs kendisi Spoiler Nisan 23, 2020 Goering tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
lord_gorthaur § 23 Apr 2020, 21:22 scarface, The Godfather, Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Black-ice § 24 Apr 2020, 00:07 dibe çöküş diyince direk aklıma woody allen'ın bi filmi geldi. fazla güç peşinde heba olmak yok ama. ünide izleyip hayata küsmüştüm trajedi peşindekiler için baya güzel film. o değil de buradan film önerisi almak da bi garip olacak spoilerlı film önerisi topiği gibi olmuş. başkaları hiç açmasın olmadı spoyu artık. Spoiler Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Sturgian § 24 Apr 2020, 01:38 The Pursuit of Happyness (2006) -- will smith Realistik bu, ben böyle dibe vurup vazgeçmeyen adam görmedim artık senin böyle intihar edesin geliyor izlerken adam yılmıyor öyle bir şey.. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Mal § 24 Apr 2020, 05:41 5 saat önce, Black-ice dedi ki: o değil de buradan film önerisi almak da bi garip olacak spoilerlı film önerisi topiği gibi olmuş. başlığı görünce aynı şeyi düşünüp hiç okuyasım gelmemişti benimde. okumadımda zaten ama bu post gözüme çarptı nasılolduysa. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Max Damage § 24 Apr 2020, 10:41 Kuzey Güney. Güney'in dibe vuruşu cidden efsane. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
sanssizsansli § 24 Apr 2020, 10:51 https://www.imdb.com/title/tt0157016/ Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
bLackcha0s § 24 Apr 2020, 11:12 Dizi olarak Ozark iyi şu sıralar. Breaking bad tarzı. Film olarak; Leaving Las Vegas Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Rewendor § 24 Apr 2020, 23:24 2. Dünya Savaşı Almanya'sı için Der Untergang Bu arada başlık da öyle bi başlık ki, ilk bakışta Bonec açtı sandım bi an. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Pordakal § 25 Apr 2020, 08:27 Blow / Beyaz seytan Johnny depp ve penelope cruz var. Gercek hikayedendi sanirim bide Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Akuma_Blade § 30 Apr 2020, 11:17 Film: Butch Cassidy and Sundance Kid Scarface A Dirty Carnival The Fall Takva Hana Bi The Man Who Wasn't There Dizi: Dreaking Bad Ozark The Man on the High Castle Narcos El Chapo Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Aket-Atum § 30 Apr 2020, 13:28 Tam karakter olarak dibe çöküş değil de, birşeylerin farkına varma temalı Viridiana var. Filmlerde görülmeye alışık olunmayan bir gerçeklik gibi düşün. https://www.imdb.com/title/tt0055601/?ref_=fn_al_tt_1 Nisan 30, 2020 Aket-Atum tarafından düzenlendi Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Laraken § 30 Apr 2020, 17:13 On 24.04.2020 at 02:07, Black-ice dedi ki: o değil de buradan film önerisi almak da bi garip olacak spoilerlı film önerisi topiği gibi olmuş. şunu yazmaya geldiydim, SONUNDA ADAMIN ÖLDÜĞÜ FİLMLER topiğinin bi tık altı gibi sdfds. filmlere bakmadan da kaçıyorum hoop. Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş
Max Damage § 31 Jul 2020, 22:27 Leviathan'ı öneririm. Gerçekten kötü ve sinir bozucu bitiyor. Türkiye'den daha beter rüşvetin, adamcılığın ve yolsuzluğun olduğu bir yer varsa o da Rusya'dır. https://www.imdb.com/title/tt2802154/?ref_=nv_sr_srsg_1 Bu mesajı paylaş Bu mesajın linki Sosyal ağlarda paylaş