Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tiger King - Netflix


DoGMeaT

Öne çıkan mesajlar

On 02.04.2020 at 10:20, mokoko dedi ki:

carol tam korku filmi karakteri ya o bakışlar, o sinsi davranışlar falan.

asıl favorim doc antle. herif düzenini kurmuş, tarz ve kalite olarak da ayrılmış diğerlerinden. hayatın keyfini çıkarıyo asdfsadf

 

doc antle tam adnan oktar, her seyi cozmus adam. biraz once bitirdim, bir 5 yil daha surebilir ama sezon 2'yi beklicem, umarim alayi hapse girer.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese hitap etmeyebilir,bahsettim zaten ilk postta,trashy tipler,gayler,konu wholesome değil

aquilanın da dedigi gibi ben kimseye sempati fln duyamadım izlerken (belki travis,silahın dolu oldugunu biliyor muydu diye tartışıyorlar redditte,bence önemsemiyordu bile o an,neyse)  

ayrıca "esarette hayvan izlemek moralimi bozuyor" diyen arkadaşlarım da oldu,onlar da direk izleyememiş,çok normal.

ama müge anlı karşılaştırması fln bi yerden sonra bayıyor,joe egzotik trump gibi bi tip,muge anliya ciksin muge anli da izlerim utanmadan. Yani boş vaktinde atom parçalamiyorsun şüan fistan,şu karantina günlerinde 8-10 saat baymadan izleyeceğin içerik bulmuşsun hala laf. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi illa yerine birsey mi koymasi gerekiyor haha, adam belki kitap okuyor belki muzik dinliyor ne bileyim belki meditasyon yapiyor. Dunyada sadece dizi izlemek spectrumundan mi bakiyoruz vakit gecirmeye.

Ha sadece dizi bile izliyor olsa hicbirini begenmeyip laf edemiz mi. Acikcasi ben izledigim 10 seyin 9'unu begenmiyorum genelde, hic biri hayal gucum kadar etkileyici degil mesela. Ne yapalim.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...