Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MMO Discord Kanalı


omersem

Öne çıkan mesajlar

Selam

Türkçe ya da ingilizce insanların toplandığı ne oynasak ya hep beraber diye konuştukları bir mmo discord kanalı gibi birşey var mı bildiğiniz. Daha doğrusu böyle bir oluşum var mı ? ?

Hani mmo oynamak isteyenler bir cafeye gelmişte ortak karar alıp bir oyuna başlamak için konuşuyorlar gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya guild değil oynayacak oyun bulamıyorum fakat eski mmo ları survival filan oynarım. Ama biliyorsun o işler yalnız olmuyor. Böyle bir kanal yada forum olsa da orada hyplansa millet girsek oynasak gibi bir platform var mı  diye merak ettim. Bugüne kadar hiç ihtiyacım olmamıştı.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay be olmayan bir şeye mi el attık yani şimdi. ? biz kuralım bari belliki talibi çok olacak. Arkadaş gruplarını oradan edinsin millet .Gelsinler birbirleri ile tanışsınlar yeniden tree of life a başlasınlar. survival ne varsa onu oynasınlar. Gruplar kursunlar. Ice wind dale çevirsinler filan . Bunun üstüne düşerdim ben ama hiç anlamam o işlerden ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

10 saat önce, Scalanova dedi ki:

Mmorpg.com gibi sitelerin discord kanallarına bakabilirsin tabii kanalları var ise.

o siteyi bayaa uzun zamandır bayaa yakından takip ederim fakat böyle bir discord kanalı yok maalesef. mmochamp ta da editor lük yapmışlığım vardır curse için fakat o zaman böyle bir fikir gelmedi aklıma.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...