Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sirius UO


rhea

Öne çıkan mesajlar

 

 

Merhabalar; Selamlar hepinize Paticik sakinleri velinimetleri...

Sözüme başlamadan önce şunları söylemek isterim. Ultima mı olur 2025 te bırakın bu şeyleri gibi yaklaşmayalım. Belkide olur diye yola çıkalım. Sizden istediğimiz çok bir şey yok. Tek istediğimiz oyunda beraber eski günleri yaat etmek hepsi bu. İster gelin ister gelmeyin.:) Neyse ben çenemi kapatayım ve size tekrar soliyim bu sunucu günümüz ultima online '{ı] dışında olacaktır. Mesela şunu bir iki örnekle tanımlıyım sizlere. An ex Por büyüsü yediğinizde herhangi bir tp patlamayacaktır. Bunu exp zamanlama yaparak senin ayarlaman gerekecek. Ne biliyim üzerinde zırh varken hide olup kaçabiliceksin. Mağra dungeon vs giriş çıkışlarında herhangi bi field büyüsü kaldıracak bir elementte bulunmayacak. Kumpaslar havada uçuşacak senin anlıyacağın. Elimizden gelenin en iyisini yaptık. Elimizden gelenin en iyisinide yapmaya devam edicez. Şunu soliyim hiç bir adaletsizlik yaşanmayacağını garanti edebilirim sizlere. Renklenmiş renkleri soldurduk size eskiyi yaşatmaya geldik. Bütün sistemler ve önümüze ne geldiyse 2000-2009 arası aldığımız keyfi en iyi yaşatabiliceğimiz şekilde tekrardan elden geçirdik. Ufak tefek gözümüzden kaçan şeyler olmuştur. Onun için affola. Ama bu tarz olumsuzluklarada herzaman mudale edeceğiz. Kimseyi mağdur etmeyeceğiz. Eğer sende bizi yanlız bırakmak istemessen... BU MANYAKLIGI BENDE YAPARIM O GUNLERE DONERİM diye biliyorsan buyur gel. Bi kayfe içerik.

 

 

[red]* web link * [/red]


     web
   Forum

[red]* Sirius UO *[/red]


sunucu türü : power play - role play
version = 56b-pre-release
client = 6.0.0

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Herkese selamlar; Sirius Ultima Online Shard aktif edilmiştir. 2025'te uo olmaz dedik olursa olursa eskide olur dedik. Antika bir sunucu cıkardık. Tadını cıkarın. www.siriusuo.org  iyi forumlar dilerim sayın ahali.

 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Uo'nun battle royal gelmesi lazım aslında.. Gate'lerden geçip sosaria'da random yere düşeceksin az bir skill stat ile. Etraftan toplicaksin sonra scroll'larla stat-skill ve sagdan soldan itemlari

Veya auto-chess modeli de gelebilir creaturelar kullanılarak. 

Baya zengin içerik var, nereye çeksen gelir oyun. 

Mobil'i aynı şekilde oynamak çok zor. Oyun basitlestirilmesi lazım baya

xaty tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...