Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünya dışı yaşamı destekleyen basın


akirafes

Öne çıkan mesajlar

Özellikle bir gazetemiz ki kanımca bu fikre en karşı olması gereken yayın organı, nedense en çok dünya dışı yaşam fikrini en fazla yaymaya çalışan gazete. Bunun nedeni sizce ne olabilir? 

https://www.sabah.com.tr/galeri/dunya/gunesin-yakinindaki-devasa-cisim-korkuttu-nasa-uydusu-tarafindan-kesfedildi

Yani asıl bu gazetenin inkar etmesi gerek. Fakat senelerdir düzenli olarak hemen hemen devamlı 100 lerce makalede Mars'da eski medeniyetler olma olısılığının çok yüksek olduğunu. UZayda hayat olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu yazan gazete bu. 

Alıntı

 NASA'nın uydusu tarafından Güneş'in yakınında esrarengiz devasa bir cismin keşfedildiği söylendi. İddiaya göre bu cisim Dünya'dan bile daha büyük! Daily Express'in haberine göre komplo teorisyeni ve UFO avcısı Scott C. Waring, SOHO'nun şimdiye kadarki en şaşırtıcı keşfini yaptığını düşünüyor. Waring, Güneş'in yakınında gezegenimizden de büyük bir uzay gemisi tespit ettiğini iddia etti.

 Waring konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"İlk başta bu anomalinin Güneş'ten gelen bir magma veya materyal olduğunu sandım. Ancak dikkatli biçimde baktığım zaman nesnenin şeklinin çok mükemmel olduğunu gördüm. Modern ok başlarını andıran doğru açılar var gibi görünüyor. Doğal olarak oluşan bir nesne için bu kadar doğru açı çok fazla." "Dünya milyarlarca yıl önce oluştu. Ama Dünya'dan daha önce oluşan ve akıllı türlere ev sahipliği yapan gezegenleri düşünün. Yabancı yaşam formlarının milyarlarca yıl içinde yapabileceği teknolojik gelişmeleri hayal edin. Yapmaları gereken tek şey yapay zekalı robotlarına emir verip, uzay gemileri inşa etmek olurdu. Böylesi bir teknoloji ile dev gemiler yapmaları, robotların gemiler için diğer gezegenlerden ve gök taşlarından gerekli malzemeleri toplamaları hayal değil"

 Waring, NASA'nın uzaylılarla ilgili kanıtları yok ettiğini ve bu tür olayların üstünü kapattığını belirtti. NASA'dan konuyla ilgili açıklama gelmedi.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...