Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Valorant


Harvey

Öne çıkan mesajlar

4 saat önce, Black-ice dedi ki:

ben oyunu beğendim ya. çocuk tier artwork olmasa tam puanı basardım.

kantırcılar çok triggerlanacak ama csgonun artık olmuş olması gereken oyun gibi geldi bana asdfd sadece gunfightdan bahsediyorum tabi

hitmarkörü bunun için mi sormuştun?

olm biraz kendine saygın olsun ya bedava diye de oynanmaz ki şu oyun ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Basima bir sey gelmeyecekse soyleyeyim, 5 gundur oynuyorum ben de begendim. Pacing'i falan pek bir tatli. CS prosu falan degilim tabi de, azicik balancing ile birlikte guzel mapler cikarirlarsa(3 mapin 2'si cok patates) main game olur gibi.

CSGO'dan daha iyi frame rateler goruyorum (150-200) 2070 laptop'ta. CS'te cok ender de olsa frame drop'lar yasadigim oluyor. PC'den kaynakli da olabilup bilmiyorum tabi. Ama bu oyunda yok.

Su an icin arada turk serverinda arada da EUW'den bir serverda oyun geliyor. Turk serverina EUW adamlari da koyuyor bazen. Avrupali elemanlarin "abi sen nerde oturuyorsun 12ms ping'in var?" diye sormalari hayatimda ilk defa basima geldi. Ileride serverlari ayiracaklardir diye dusunsem de su an icin mutluyum.

Oyun bazi maclarda ozguven kaybina neden olabiliyor. Tactical shooter'in genel olayi bu mudur? Bir oyun 4/19 falan bitirip baska oyun 30/12 falan bitirebiliyorsun.

Oyun ici comm kalitesi cok cok iyi, discord ile arasinda fark yok. Oyuncular efendi gelirse gercekten keyifli bir oyun oluyor yine de takim bulmak sart gibi max fun icin.

Son olarak patates aim oyuncularin bile angle'lari ezberleyip zekice kullanacaklari ability'leri ile eglenebilecegi, extra adamlarin acayip isler yapabilecegi bizi uzun yillar kitleyecek diye dusundugum yeni cs.

CrescentEU tarafından düzenlendi
Imla.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hile yalnızca kapalı komunite, böyle kripto borsası kycsi gibi gibi herkesi vet ederek falan olur bu saatten sonra, ne bileyim telefonla kimlikle gireceksin oynamaya, bir kere banlanırsan amcandan dayından rica edeceksin falan.

hiç değilse f2p oyuna aylık hile subs ile account üstüne account banlatan silfatoşların hızını keser sıfırlamasa da.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet italya felanda öyleydi ama texture aynı olsada anlıyodun haritanın farklı yerleri oluyordu, bunda her yer kutu.

tekdüze yani mekan tasarımları. yeni haritalar eklenir tabi düzeltirler.

Mal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...