Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yaşlı ve Engelli havuz asansörü


Loex

Öne çıkan mesajlar

linkler çalışmıyor evet hepsiburada medikal ürünleri askıya aldığını söyledi n11 ile de stoklu çalışmak gerekiyor sanırım sadece amzona koyucaz şimdilik.

3 saat önce, neutrino dedi ki:

Bu senin yolladigin stopper havuza dsmesiun diye koyduysan konumu itibariyle ise yaramaz. Yok normal fren olsun diye koyduysan yine ise yaramaz cunku inmesi uzun sürer. 

bilmiyorum ne kadar bilgin var ama denedik gayet çalışıyor sadece kauçuklar yerinden çıktı denedikten sonra onuda kendimiz yapıştırıcaz sorun kalmayacak. Aletin tüm ağırlık yükü arkada olduğu için (arka kilitli tekerlerin üzerinde 150kg ağırlık var)

Fin in gösterdiği fren sistemi çok iyi fakat bizim alet için çok gerekli olduğunu düşünmüyorum. Fazla garantici olmamak lazım :)

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış anlamışım ben.

O sistemide beğendim de dediğin gibi biraz operasyonu yavaşlatır @Fin

çünkü aletin havuz inmesi 30 saniye anca sürüyor. Bu 2 frenleri indirmek 2 dk sürer sadece 

 

bide tekerlerklerin kilitleri çok sağlam ağır yük işleri için imal edilmiş tekerler bi tanesi 400 kilo taşıyorki bizim alet zaten maks 300 kilo yük olur üzerinde.

4 tekerden 1.6 ton taşıycak kapasiteli tekerler

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi gittik zaten spor as degilde tesisler mudurlugu karar veriyormus gittik anlattik cok begendiler ama sabitleri varmis butun havuzlarinda ilerisi icin goruselim dediler

sabitleri suyla sebekenin su basinciyla calisiyor hem yavas hem cirkin hem de pahali. Ustelik surekli sabit oldugu icin kulvarin birini isgal ediyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...