Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oscars 2020


Scalanova

Öne çıkan mesajlar

Teksasta bir çiftlik, akşam vakti. Kamera şömine ateşli çalışma odasında pan yapar, duvardaki trophy kafalar, şömine üstünde baba bush ve oğul bushla el sıkışırken çekilmiş farklı yaşlarda fotoğraflar görürüz. Masada ise banker lambası ve uzun süredir yanmakta olan puroyu geçtikten sonra, sırtı bize dönük olan koltukta dururuz. Sam, sahip olduğu petrol kuyularının karlılık kağıtlarına göz gezdirmektedir. Gözü kütüphanenin içinde açık olan büyük LCD tv'ye kayar. "geçen sene lanet wetbacklere verdiler bu sene de gooklara veriyorlar, bu libtardlar ülkemizi mahvedecek!" diye haykırdıktan sonra, elindeki AMERİKAN whiskey'si kadehi TVye fırlatır.

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oscarlar meğer bugüne kadar BEYNELMİLEL gitme derdindeydi, neden neredeyse 100 yıl içerisinde topu topu bir düzine aday var? toplam aday sayısının %1'i filan ancak. ha cannes gibi uluslararası olmakta samimilerse bunu hissettirememişler o halde.

neyse ölüm dövüşü yapacak kadar umursadığım bir olay değil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dertlenmedim işte yazdım o kadar umursadığım birşey değil. ben sabaha karşı oturup oscar izlediğimde hollywood görmek istiyorum, bana sundukları hollywood 20 yıldır. öbür politik ödül meseleleri zaten ayrı bir olay, esasen "neden kadın yönetmen aday gösterilmedi reeee" çılgınlığına da dokunduracaktım. "liyakata değil anamızdan gelen gen/kromozoma göre ödül verin" kafası uçuruma götürecek.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...