Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NVIDIA Geforce Now


ascraeus

Öne çıkan mesajlar

abi ben geforce now neden 5 dolar, gamepass neden 10 dolar diye kıyas yapmadım. Ki öyle yapmış olsam bile adam sabit donanımı dijital koddan daha ucuza satıyor tüm dünyada.

ben bunların TR fiyatları üzerinden kıyas yaptım. 40 lira kol gibi geçirme fiyatı, bunu söyleyemedikleri için göze az gelsin diye haftalık 10 lira demişler işte.

yarım dolar 3 TL hesabı

%1000000 eminim ki Nvidia bu işi kendisi yapsa fiyat 15-20 TL falan olacaktı, üzerindeki her bir kuruş Turkcell geçirmesi bize

applev0dka tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben de tr fiyatları üzerinden kıyas yaptım zaten.
tüm dünya dediğin abd ve avrupa sadece, tr dışı her yer değil. fiyatlandırmayı belirleyen de talep oluyor işte + tabi aracı şirket de para kazanacak arada ama abd ve avrupa'da 5 dolar/euro olan fiyatın günümüz kuruyla burada 40 tl olması bence normal ve iyi. rusya'da 999 ruble mesela, $13.50'ye geliyor aylık.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ok TR'deki bokluğu Rusya'yı örnek vererek savunduğumuza göre tartışma sona ermiştir ?

ABD+EU oyun pazarının %90ı falan bu arada ama sen bilirsin yine de. yani tüm dünya diyebilirim buradaki fiyatlar için.

 

daha uygun olması gereken bir şey için TRcell'in linç edilmesi gerekirken ucuz diye karşılık görürse adamlar ilk fırsatta 50 lira da yapar bunu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kendi başına pazara giren spotify, netflix, game pass, psn plus vb vb tonla uygulama $/€ fiyatlarından ucuza girerken, TRcell ile ülkeye giren geforce now'daki kazık normal karşılanıyorsa aynı "norrmal yeaa" tayfa olabilir.

hatta "iyi abi yeaaa"

applev0dka tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çin kendi pazarını kendisi oluşturup tüketiyor. adamlar mobilde ve belli türlerde çok aktifler, ama AAA gibi veya EU+USA kitlesinin para harcadığı alanlarda Çin etkisi ne kadar ? 

10-30M arası satan kalbur üstü kaliteli oyunlarda Çin payı ne mesela ? %10 u bulmuyordur bence

gamepass kullanıcısı 16m olmuş bunun içinde Çin sizce ne kadar yer alıyor ? Veya Çin'de legal mi bilmiyorum mesela lol

rakamı tabi ki abartarak söyledim. ortaya koymak istediğim söz konusu servislerdeki USA + EU payıydı. 

Yeni çıkan oyunlara en hızlı satan, en iyi çıkış yapan gibi titlelar verilirken bile sadece UK marketine veya USA marketine bakıp konuşuyor adamlar. O yüzden gamepass, geforce now gibi konularda Çin'in %10 bile payı yok.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Başlarda mortal kombatlar street fighterlar falan vardı artık onlar da yok, o açıdan biraz hayal kırıklığı. Ama yanan GTX970im yokken ray tracingle falan cyberpunk oynayabilmek güzel bi alternatif oldu. Keza kingdom comedır kingmakerdır yakın dönemin keyifli rpglerini eski laptopla bundan oynayabildim rahatlıkla.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dün game+ ile giriş yapılmıyordu da şimdi geforce now'da game+ ile girişi koymuşlar. tamamen farklı hesap gibi çalışıyor anladığım kadarıyla.

tr serverı 12ms veriyor, iyi gibi gayet

 

bu arade game+ ile oyuna giremedim, paket seç diyip sayfaya yönlendiriyor ama paket seçilmiyor. sonra nvidia account ile tekrar girince yine tr serverından bağlandı

xaty tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...