Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NVIDIA Geforce Now


ascraeus

Öne çıkan mesajlar

4 saat önce, DareJedi dedi ki:

Data indiriliyor diyor mal gibi bekliyor dün inat ettim bıraktım 40dk sonra açıldı ne indirdi bu kadar dedim veri kullanımı 5.1mb idi. Ama her açılışta yapıyor.

Edit: İlk açtığımda anında açılmıştı kontrolcü takın dedi kapattım sonrası yukarıdaki gibi.

kardeşim telefonda denedi. Uygulamayı ilk yükleyince direkt açılıyor uygulama fakat oyunlar açılmıyor.

Uygulamayı bir kere kapatıp açtığında açılmıyor hata veriyor.

Oyunların açılma kısmında ise uzun süre bekleyip ana ekrana geri dönüyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nasıl konumlandırdığın önemli, primary gaming platform değil ki bu 144hz bilmemne bakasın. Yani o ayarda monitörün varsa PC de ona uygundur, streaming zorlamazsın zaten? Şimdilik cep telefonundan ya da otelde dandik iş bilgisayarından oyun oynama servisi işte bu.

Gerçi cep telefonu kısmı belejde düzgün çalışmıyor, benim de aynı şekilde oyun açmadı ve uygulamayı yeniden başlattığımdan beri bi kere bile bağlanamadım hep hata veriyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kısa vadeli bakmayın mevzuya, bandwidth genişliyor, altyapı iyileşiyor. Öte yandan adamlar bu işten para kazanabildiklerini gördüklerinde hem r&d bütçelerini arttırırlar hem de 144hz, 4k res. vs. gibi hizmetler getirirler ek ücret talep ederek. Netflix şahane bir örneği bu olayın. İlk çıktığındada 480p falan izliyorduk, şimdi 4k iteliyorlar.

Mevzu adamların para kazanabilecek olması, mobile pleb'ler telefondan, tabletten Witcher falan oynayabildiklerini farkederlerse gaming stream'e döner.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

jeneratörle single player olur da jeneratörle internet olmaz lol.

ww3 çıkınca bütün streaming oyuncuları sıkıntıdan patlarken biz günümüzü gün edeceğiz.

şaka bir yana bu sistem stadia'ya kıyasla daha makul. steam de in-home streaming'i uzaktan çalıştırmaya çalışıyordu bildiğim, yaptılar hatta galiba emin değilim.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben hem 100mbit ile hem de 25mbit ile deneme fırsatı buldum. Oyununa göre 25mbit ile de 1080p 60fps oynayabildim. Ama genelde 720p 60fps idi. Kesinlikle gecikme vs yaşamadım ama anlık whatsapp üzerinden mesaj bile gelse 1 saniyelik fln piksellenme olabiliyor. 100mbit o sorun mesajda değil de bir video resim vs geldiğinde oluyor. Onun dışında gayet sorunsuz çalışıyor.

Adam akıllı deneyebilmek için founder oldum zaten 3 ay sonra para çekecek tabi sanal kart içinde para bulabilirse. Çok cafcaflı partiküllü sahnelerde stutter olabiliyor o yüzden witcher, kingdom come deliverance gibi oyunlarda ağaç vs olan bir ortamda ne kadar ultra grafik ayarında vs olsa da youtube kalitesinde bir bitrate ile izliyormuş hissiyatı oluyor. Ben şahsen çok beğendim öyle arada stutter fln olması da umurumda olmadı açıkçası. 

Şimdi bir de ülke genelinde düzenli 25mbit sınırsız hizmet alabilecek bir servis sağlayıcı olsa mis gibi olur valla. RTX'li oyunlar biraz sıkıntılı ya network yetmiyor ya da başka sorun var ne denesem bir latency yaşadım normalde sıfır denecek kadar az olan gecikme RTX oldumu rahat 100-200ms arasında gelip gider hale geliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Path of Exile a bi gireyim dedim laptoptan 13 ping aldım asd bildiğin evden de geforcela oynanır bu. Aynen takılma makılma mevzuları bende de olmadı hatta iş yerinin dandik internetinden kingdom come açtım, tabi arka planda bişeyler inmeye başlayınca kalite baya yere iniyor ama hizmet olarak çok başarılı.Steam şifresini ve steam guard key i remember login dememe rağmen her yeni oyun açışımda istemese tam olacak, zaten steamlinkten daha iyi çalışıyor lel

Yalnız açıldığı günden beri cep telefonundan girebilmiş değilim, uzun süre we need to download additional game data dedikten sonra can not connect hatası veriyor. Var mı çözebilen?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Free versiyonla gireyim dedim bilmem kaç yüz kişi sıra var diyor. 

 

Benim anlamadıgım şey . bu sistemle PC toplamak tarih olmazmı yav? you tube da bir kaç video üvar. tarihten kalma PC ile yğksek FPS COD falan oynuyor adamlar.

smyrnas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cep telefonunda olayı çözdüm, yazmış zaten millet telefonun dili tr ise bağlanmıyor english (UK) seçmek gerekiyormuş. Steamde de virtual gamepad (+virtual klavye) desteği koymuşlar, şöyle görünüyor :

 

spacer.png

 

Dandik telefon bağlantısıyla gayet rahat oynattı, akşam kingdom come falan deneyeceğim evde düzgün bağlantıda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...