Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NVIDIA Geforce Now


ascraeus

Öne çıkan mesajlar

açtım şimdi programı. witcher 3 - shadow of war - conan exiles - world of warcraft denedim. gayet güzel ve akıcı çalışıyor. ofis interneti bok gibi olduğu için görüntü düşüyor. görüntü düşünce anlık lag oluyor onun dışında sıkıntı yok. şu aylık 4.99 dolar olayını anlamadım ben. benden para felan istemedi

 

siteye girip bakınca anladım. lol.

 

Free kullandığın zaman 1 saat oynuyorsun sonra oyunu kapatmak zorunda kalıyorsun. sonra tekrar açıyorsun. founder olup ayda 5dolar verirsen, 6saat aralıksız oynayabiliyorsun.

 

ha bi de yoğunluk varsa sıra bekliyorsun free'de.

eregorn tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Free versionunu denedim dun aksam.

50mbit minimum requirement ama 50mbit le 1920x1080 rahat oynanmiyor. 100mbit saglik baglantiya ihtiyac var. Reddit te baskasi interneti kullanmaya baslayinca hic oynanmiyor demisler. Evde Netflix filan takilan varsa, 300-500mbit ten asagisi kesmez gibi duruyor. Benim baglanti 50-60mbit arasi genelde.

Oyun listesi fena degil ama free de ilan edilen butun oyunlar yok gibi geldi (Or. Xcom 2). Destiny 2 kurdum bende.

Aksiyon sahnelerinde ozellikle diger playerlar roketatarla kafa goz girince goruntu hemen slutter oluyor. Ama input lag yok, bastin mi tusa zipliyorsun ? Goruntu sukela, 1080p 4k yok.

Sanki single player oynanan oyunlarda cok iyi performans alicakmisim gibi bir his var. Bu aksam firsatim olursa single player deneyecegim.

Oyun listesi daha da genislerse bayagi iyi bir opsiyon su anda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Data indiriliyor diyor mal gibi bekliyor dün inat ettim bıraktım 40dk sonra açıldı ne indirdi bu kadar dedim veri kullanımı 5.1mb idi. Ama her açılışta yapıyor.

Edit: İlk açtığımda anında açılmıştı kontrolcü takın dedi kapattım sonrası yukarıdaki gibi.

DareJedi tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tablet telefon cozunurlugu icin bandwidth pc ye gore dusuk olur ama yinede starbuck interneti yetmez ona.

Benim free account un aktive edilmesi surmus ondan dolayi her oyunu goremiyormusum. Dun patlattim bir Xcom 2. Off Firaxis yapicagin oyun motoruna sicayim, Geforce Now bile her sey full de 45 fps gosterdi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...