Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Labrador üretim çiftlikleri


sazrak

Öne çıkan mesajlar

Labrador sahipleri ve labrador sahibi olmak isteyen herkese iyi günler diliyorum.

Sizlere bu gün başımdan geçen bir olayı anlatacağım. Sebebi benim mağduriyetimi başkalarının yaşamamasıdır. Bundan 5 ay kadar önce 15 yaşına gelen labradorumun yanına yavru almak için araştırmalara başladım. Bir çok yere not bıraktım. sonunda Gönendeki hunt storm labrador çiftliğinden almaya karar verdim. Firma sahibi 2 ay sonra yavru çıkacağını ve fiyatının 3000 TL olduğunu söyledi. Kabul ettim ve ön ödeme isteyip istemediğini sordum. Kendisi gerek olmadığını ve doğumdan sonra ödeme alabıleceğini söyledi. 2 ay sonra aradığımda köpeklerinin boş geçtiğini ve yavru olmadığını ama 2 ay sonra olabileceğini söyledi. Çok önemsemedim ve tabii olur dedim. Sonunda yılbaşında yavrular doğdu. Videoları geldi bu gün itibarı ile yavrular 20 günlüğü geçtiler. Bu gün yine ön ödeme için aradım. Cevabı aynen yazıyorum. VALLAHİ BİZ 2-3 BATINDIR YAVRU ALAMIYORUZ ELİMİZDE KISITLI YAVRU VAR. ZATEN SİZE AYIRDIĞIMIZ DIŞINDA TÜM YAVRULARI SATTIK. BU YÜZDEN %65 ZAM YAPTIK 5000 LİRA VERİRSENİZ YAVRUYU VEREBİLİRİZ. Bu parayı ve daha fazlasınıda gerekirse verebilecek durumdayım. Ama yaklaşımın çok çirkin ve etik olmamasından dolayı reddettim.Yani sizin anlayacağınız firmanın profesyonelliği tavan yapmış durumda... Bu arada not bıraktığım üreticilerden 5 ay içinde yavrumuz oldu diye beni arayan 2 ayrı yere de söz verdim deyip olumsuz cevap verdim. Okuduğunuz için teşekkürler. Amacım firmayı kötülemek değildir. Sadece buradan yavru almak isteyen hayvanseverlere uyarıdır. Benim gibi zamanları çalınmasın.

Saygılar,

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi tavırları falan rezalet o ayrı konu da ben başka bi şeye takıldım, anlamadığım bi şey varsa söyleyin özür dileyeyim. hayvansever olup da köpek satın almak kısmına takıldım ben. daha önce köpek beslemedim o yüzden ezbere konuşmayayım, hani belki labrador türünün yanına sadece labrador yavru alabilirsin, diğerlerini dışlar falan gibi bi mevzu mu var? eğer öyleyse barınaklarda labrador olmuyor mu? köpek türlerinden de bakımından da anlamam dediğim gibi, o yüzden cahillik yapıyorsam affola, lakin eğer yapmıyorsam, parayla satın almanın neresi hayvanseverlik onu da bi sormuş olayım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlis foruma sikayet etmissin panpa. Burada hayvan ciftliklerini ve sahiplerini linc etmek uzere kurulmus durumdayiz halihazirda. Aramizda parayla hayvan alan satanlari da sevmeyiz zati.  

 

Sana bu sekilde davranan, gozunu para burumus adam sence o dogumu yapacak hayvanina nasil davraniyordur? Sana bunu yapmasa da yavsakti zaten, bu olaya gerek yokmus. Sende hatandan don. Zor durumdaki garibanlardan sana uyani illa vardir, sahiplen gitsin. 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

19 saat önce, miyaw33 dedi ki:

Of abi bir baytar olarak en tiksindigim hayvan sahibi ornegi ya.Bazen klinige gelip benim kedi yaslandi ,bunu barinaga falan birakayim artik cok sik hastalaniyor diyen tipler gordu bu gozler.

ulan çok acayip ya hiç mi sevmedin bağ kurmadın diyosun dimi, madem öyle şimdi niye besliyosun falan...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...