Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Escape From Tarkov (Bütün sürümler mevcut)


mascio

Öne çıkan mesajlar

8 saat önce, Shadow dedi ki:

Metro serisine mi benziyor nasıl oyun ki bu?

single play oyun değil. pubg gibi düşünün ama battle royale de değil.

savaş vaktinde saklandığınız bir sığınak var. arada dışarıya farklı farklı bölgelere gidip eşya toplayıp kaçış noktasına ulaşabilirseniz tekrar sığınağa eşyalarla (silahlar, mermiler, yiyecek, bandaj, sığınak geliştirmek için çer çöp vs.vs.) dönebiliyorsunuz.

dışarı çıktığınızda pubg gibi bir haritada sizin gibi playerlar veya botlarla karşılaşabiliyorsunuz kim kimi öldürürse lootu alıp dönebiliyor.

ve oyunun albenili tarafı aşırı gerçekçi olması. fps crosshair yok, takımından adamları gösteren indikatörler yok, ses kasmak aşırı önemli (özel ses arttırıcı kulaklık filan var) oyun içindeki yaralanmalar da baya etkiliyor. acıdan başınız dönebiliyor (ekran sallanıyor) bacağınız kırıldıysa hızlı koşamıyorsunuz vs.vs.vs. aşırı detay, kimilerini rahatsız bile edebiliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

developerların friend gösteren indikatör olmamasını hala oyunlarda realizm zannetmeleri beni benden alıyor ya. evet, gerçek hayatta tanıdığımız insanları tespit etmek için "HEY EĞER SENSEN ELİNİ SAĞA SOLA SALLA" diyoruz. Veya arkadaşımızda olan bi kıyafetin aynısı başka birinde varsa onu da arkadaşımız zannediyoruz.

beynin tanıdık yüz gördüğündeki reaksiyonlarını simule edemeyeceğine göre, o friend indikatörünü koyacaksın abi. ha delayli koyarsın, 1-2 saniye bakınca çıkar hani karakter recognize etti misaali, AMA ÇIKAR.

 tiskiniyorum böyle şeylerden ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

15 saat önce, Oce4n dedi ki:

single play oyun değil. pubg gibi düşünün ama battle royale de değil.

savaş vaktinde saklandığınız bir sığınak var. arada dışarıya farklı farklı bölgelere gidip eşya toplayıp kaçış noktasına ulaşabilirseniz tekrar sığınağa eşyalarla (silahlar, mermiler, yiyecek, bandaj, sığınak geliştirmek için çer çöp vs.vs.) dönebiliyorsunuz.dışarı çıktığınızda pubg gibi bir haritada sizin gibi playerlar veya botlarla karşılaşabiliyorsunuz kim kimi öldürürse lootu alıp dönebiliyor.ve oyunun albenili tarafı aşırı gerçekçi olması. fps crosshair yok, takımından adamları gösteren indikatörler yok, ses kasmak aşırı önemli (özel ses arttırıcı kulaklık filan var) oyun içindeki yaralanmalar da baya etkiliyor. acıdan başınız dönebiliyor (ekran sallanıyor) bacağınız kırıldıysa hızlı koşamıyorsunuz vs.vs.vs. aşırı detay, kimilerini rahatsız bile edebiliyor.

Dayz ve ARMA gibi geldi biraz baktım da hoşuma gitti baya, keşke Third person viewde olsaymış o zaman alırdım valla.  neyse fitgirlünü buldum biraz ona bakarım bende

Shadow tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 10.01.2020 at 13:01, mascio dedi ki:

Selamlar,

Escape from Tarkov'un tüm sürümlerinden elimde mevcut ve satılık durumda.

İstediğiniz sürüm ile özel mesaj atarsanız, fiyat için konuşabiliriz. Direkt orijinal site fiyatlarının bayağı bir altına ineceğim. Kesin fiyat belirlemedim.

satış devam ediyormu? standart sürüm

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 14.01.2020 at 15:03, mascio dedi ki:

Elimde kalanları da yazayım stok bilinsin belki ilgi çeker.

Standart sürüm : 3 adet kaldı

Left Behind: 1 adet kaldı

Prepare for Escape: 5 adet kaldı

Edge of Darkness: 5 adet kaldı

usta ben standart sürüm almak istiyorum iletişime geçebilir misin benimle 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 8 ay sonra ...
On 15.01.2020 at 17:29, mascio dedi ki:

region lock var mı yok mu emin değilim bu birincisi, ikincisi de eu region olduğu için key'ler bizi bağlayan bir durum yok burada. yarı yarıya da ucuz değil bu arada EoD 110 euro 721,68 lira ben 550 liradan satıyorum mantıken 700 lira desem niye benden alasın gidip sitesinden alırsın adamların haksız mıyım? adamın biri geçen buraya gelip EoD hesabını 250 liradan sattı kafayı yemiş gibi mesela.

standart ve left behind'ı tüketen arkadaşlar mutlu mesut oynuyor şu an merak etmeyin ?

dün bir EoD daha gitti bir de prepare for escape gitti derken kimsenin en ufak bir problemi yok şu an.

Merhaba. EoD sürümünden satın almak istiyorum mevcut sa iletişime geçebilirmisiniz.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 10 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...