Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ey Paticik Ahalisi, Turk Gencligi


LaluX

Öne çıkan mesajlar

 

Selam hepinize,

Ben 15 senedir Kaliforniya'da yasiyorum. Tam anlamiyla memleketim oldu ama hepinizi, Kadikoy'un ahsap saraf cafelerini, Enderun 1 zamanlarinda gezip tozdugum sokaklar hala burnumda tutuyor. En onemliside sosyal kulturumuze katkida bulunan insanlarimiz, sizin enerjiniz.

San Francisco'da Young Turks INC. adli bir start up kuruyoruz. Cyber Security uzerine small ve orta capli firmalara hizmet verecek. Remote calisin, paranizi alin, firmada yuzde sahibi olun.

Ilgileneniz olursa gelin Twitch kanalima ve iletisime gecelim.

Twitch.tv/VRMachine

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 dakika önce, roket adam dedi ki:

Abi no offense ancak ben bu twitch işini gerçekten anlamıyorum. Şimdi baktım PC başında çalışırken 2 saatlik videon var mesela. Kim bunu neden izler abi 2 saat boyunca. Vallahi kafam basmıyor. Yeni nesil gençliği anlamayan yaşlı dedeler gibiyim resmen.

Upgrade immediately!! ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, eldar dedi ki:

Büyük bir tezgaha benziyor. İnşallah başarılı olur da eğlence çıkar, o dramayla forum epey canlanır.

Tezgah kurmak gibi bir isle zaman kaybedemeyiz dostum. Cok basit olarak, Consultation, Network Penetration Testing uzerine, burada ve Turkiyede hizmet verecegiz. Firma ismini dun kontrol ettim, Young Turks Cyber Security koyabiliyoruz. Katilmak isteyen herkese is cikacagini dusunuyorum. Ingilizce bilmeseniz bile, Turkiye'de satis alaninda yer alabilirsiniz. Eminimki Turkiye'deki bir suru firma, bir Silikon Vadisi firmasi ile calismak ister bu konuda. Ustelik cok buyuk experience getiriyoruz masaya. Eski Facebook ve Google calisanlarimiz olacak.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

13 saat önce, neutrino dedi ki:

Coca cola diye firma kuruyorum, meyve suyuyla baslayip yuruyecegiz, gelin gencler youtube kanalima.

Coca Cola'nın zaten subsidiaryleri var meyve suyu işinde, türkiyede cappy amerikada minute maid. Hatta innocentı falan da aldılar sanırım yakın zamanda.

Ha young turks kadar lame bi isimle şirket kurmak zaten başarısızlığa açılan kapı o ayrı, ama Cenk Uygurların falan random siber güvenlik firmasına karşı copyright claim yapacağını sanmıyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...