Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsung Gear S2 kayış sorusu


-Deno-

Öne çıkan mesajlar

Selam,

3.5 yıl önce çok yakın bir arkadaşımın doğum günümde hediye ettiği bir akıllı saat vardı, Samsung Gear S2 marka. Daha önceleri pek saat kullanan biri değildim, ama tasarımını ve özelliklerini beğendim diye yıllardır kolumdan çıkarmıyordum.

1 sene önce bataryasında sıkıntılar çıkmaya başladı, sadece saate bakmak amacıyla kullansam bile kafasında göre kapanıyordu falan. Neyse dün itibarıyla kayışı da koptu, tamamen yıpranmadan koptu anladığım kadarıyla çünkü kayışı germe/çekiştirme neredeyse hiç yapmadım.

Yeni saat mi alsam diyordum ama bir yandan da kıyamıyorum kenara atmaya. Kayışını değiştireyim bari dedim, ama S2 kayışı diye aranınca çıkan sonuçlar pek kesmedi. Samsung'un sitesinden baktım, orjinal kayışlar daha iyi gözüküyor kesinlikle. 

Burada şöyle bir sorum olacak bilen varsa, S2 için 42mm herhangi bir kayış alabiliyor muyum? Yani atıyorum şu aşağıdaki linkteki ürünü alsam S2'nin klipslerine ve saatin genel yapısına uyar mı? 

https://shop.samsung.com/tr/galaxy-watch-silikon-kayış-42-mm-siyah

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ama cin mali dandik saatler bile daha iyi samsung smart watchlari rezalet bilek hareketini algilayamiyor bazen ekrani acmak icin wing chun yapiyosun yada surekli display onda tutup yatmadan sarj ediyosun apple watch mukemmel retina display takmislar saate misler gibi ama cok para :/.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Active 2 aldım ben, çok memnunum. Kalbi sorunsuz ölçüyor, always-on ekran ve sürekli kalp ölçümü kullanıyorum ve 2 gün pili gidiyor. Saati kendime çevirip baktığımda ekran güzelce parlıyor.

Sorunların çoğunu çözmüşler yazıyor zaten internette. Ben de deri kayış bakıyorum bu arada uygun.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Skinde sadece hava durumu ve takvim var, öyle karmaşıklar epey zevksiz bence.

Sırf always on screen değil, kalp hızını da sürekli ölçmeyi açtım. Kalp hasta bende, bu nedenle aldım zaten.

Onu kapatınca çok daha fazla gidiyor. Sabah 3'de kalktım (uçak vardı) şu anda %65 pil. Gece %5 gitmiyor bile, 3 gün de gider aslında yanı, 2 günde bir %30'larda sarj ediyorum. Sabah kalkınca koyuyorum işte, traş, banyo, kahvaltı filan %100 oluyor.

Asıl ama bunu aldığımdan beri rahatça film izliyorum, oyun oynuyorum, müzik dinliyorum. Müvekkil ararsa, başka acil bir iş olursa kolda titriyor işte, sürekli telefona dikkat gerekmiyor. İşkolik eşyası tam ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgilendirme amacıyla yazayım.

Kadıköy Yazıcıoğlunda Samsung Destek Bilişim var. Oraya bıraktım Cumartesi günü saati. Orjinal kayış + batarya değişimine 200 küsür gibi bir ücreti olur dediler, kabul dedim.

Bugün telefonla görüştüm, muhtemelen yarına en kötü Perşembe'ye teslim ederiz dediler. Ücret de işçilik de işin içine girince 290 TL olmuş. Gene de gidip yeni saat almaktan iyidir, sonuçta birkaç fonksiyonu dışında her özelliğini kullanmıyordum.

Belki bir tane de klasik saat alırım sene içerisinde, evlenirken akıllı saat yerine klasik bir saat taksam daha hoş durur diye düşünüyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...

Bu olay çok farklı bir şekilde devam etti, yine bilgi olması için yazayım.

En son 290 TL ücret karşılığında saatimi tamir edecekti Samsung. Birkaç hafta bekledikten sonra beni aradılar, dediler ki sizin saatinizin parçalarını temin edemiyoruz, bu sebeple yeni saat vericez. Ben de sevindim tabi, 290 TL'ye sıfırı 1.000 - 1.200 TL eden saat veriyorlar sonuçta. Şarj aletini ve faturasını istediler bir tek ekstradan, ben de gittim onları Kadıköy'deki Destek Bilişim'e teslim ettim. Hatta teslim ederken kutusunun içinden sıfır ekstra kayış çıktı (ilk satın alırken içinde varmış meğerse), onu hiç düşünmeden cebe attım valla istemediler zaten diye. 

Neyse iki gün önce aradılar, dediler ki sizin saatin sıfırından da elimizde yok, başka bir Samsung akıllı saat seçmeniz lazım. Şunu gönderebiliriz isterseniz demişler,

https://www.teknosa.com/samsung-smr500-galaxy-watch-active-siyah-akilli-saat-p-145058617

Ben de aradım, dedim ki başka bir model seçme şansım var mıdır. Kadın şunu önerdi,

https://www.vatanbilgisayar.com/samsung-galaxy-watch-42-mm-gece-siyahi.html

Ben de tabi ikinciyi tercih ettim, resmen 3 sene sonra eski saatim daha yeni bir model ile 290 TL karşılığında değişiyor oldu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...