Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yardim: 3lu monitor setup, 1x 34 + 2x 27"


Emre333

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,  

Sistemi yenileyesim var hazir benim makineyi elemanlara vericem.  Su anda  3 x 27"   2560 x 1440 kullaniyorum. 3 u de yan yana  ortadaki main monitorde  165 hz zimbirtisi filan var.  3 u de ips.  Bu kurulumdaki sorunum soldaki ekrana bakmak iskenceye donusuyor bazen  boyun agrisi yapiyor.

Aslinda 3 x curved IPS  27" 80Hz+  bir seyler koymak istiyorum ama bulunmuyor. ne diyeyse uretmemisler lan bunu.

2560 x 1440 minimum istedigim cozunurluk bu arada.

Simdi bu setupi yapamadigimdan dolayi aklimda su var.

1x  34"  curved  IPS 100hz ekran ana ekran olarak ortada.  onlarin ustune de  2 tane  27" yerlestirsem ne dersiniz, mantikli mi? ne onerirsiniz? bunlarin yine 27" ips  2k olarak dusunuyorum.  

genel olarak sol ekran research,  sag testing, orta ekrani da development maksatli kullaniyorum. orta ekranda ara ara 1 cs go deathmatch atarsam o, baska action yok.

Simdi aklimda su 2 si var ama bence overpriced aga bunlar ya. ne onerirsiniz, setup olarak vesaire. 

https://www.amazon.co.uk/ASUS-ROG-PG349Q-Monitor-AuraSync/dp/B07RNR97L2

https://www.amazon.co.uk/Alienware-AW3418DW-Curved-UltraWide-Monitor/dp/B076PTMVJ8

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O sıkıntı bende de var. Özellikle sol monitör mahvediyor beni de. 2 monitörü yukarı almak iyi fikir de, search ve test  için işkence olur gibime geliyor. Streamer olsan donate falan okumak için mantıklı o iş ?

O kadar büyük ebata girince 2 tanesini yan yana koymakta işkence olacak gibime geliyor. Elindeki setupla 1 monitörü yukarı al, kullan bir süre (research) olanı. Sonra karar ver bence. Bak en azından 1-2 hafra 800 pound cebinde kaldı adadfadfas.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

askinda  monitorleri 4 leyip 2 alta 2 uste yapacaktim ama sonucta yeni monitor almam.lazim,boyle bir atraksiyona giriyim dedim. hem adobe zimbirtilaroyla calisirken genis ekran daha iyi olur hem de development da acarim 2 column genis genis. ( asiri daginigim evet)

ama 800-850£ da cok bilader ya

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi soldakine bakmak boyun ağrıtıyor dmeişsin, sağdaki için dememişsin, demek ki ya simetrik değil sol daha uzak, ya da soldaki datayı düşündüğünden fazla kullanıyorsun zaman zaman. o zaman biraz asimetrik şekilde iki monitörü ortaya yaklaştırıp sağdakini dik çevireceksin, veya piramit gibi 2 alta bir üste deneyeceksin. yukarı bakmak uzun vadede boynu daha çok ağrıtıyor bence.

goldbären tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...