Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Winter Sale 2019 ☃️(19 Aralık-21:00 - 2 Ocak-21:00)?️


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Steam-sale-1217626.webp?r=1576432708560

 

Oyunları alırken https://steamdb.info/ adresine bir göz atıp tarihsel en düşük değerlerinde mi diye bakmayı unutmayın :p

https://steamdb.info/sales/?min_discount=0&min_rating=0&cc=tr kısmından özet olarak da bakabilirsiniz, oyun tarihsel en yüksek indirimi almışsa mavi, denk ise yeşil gösteriyor. Steam kullanıcı adı ile de bağlanıp daha fazla kişiselleştirme yapabilirsiniz.

Siteden bakmak zor geliyorsa http://www.enhancedsteam.com/ plugin kullanarak browserınızan oyuna bakarken fiyat vs detaylarını görebilirsiniz.

Bu sene  de kartpostal ve farklı kategorilerde oy verme etkinliği olacakmış sanırım. 

https://store.steampowered.com/steamawards/2019/ (Tr ye bile çevirmişler :p )

STEAM
ÖDÜLLERİ

KARŞINIZDA 2019 ADAYLARI!

Her gün TSİ 21:00'de açıklanacak finalistlerin duyurularını kaçırmamak için takipte kalın. Ardından 19 Aralık TSİ 21:00 ve 31 Aralık TSİ 20:00 tarihleri arasında gelip tüm kategoriler için oylarınızı verin.

KATEGORİLER

YILIN OYUNU

YILIN VR OYUNU

AŞK İLE DEVAM ETTİRİLEN

ARKADAŞLARLA DAHA ZEVKLİ

EN YENİLİKÇİ OYNANIŞ

ZENGİN HİKÂYEYE SAHİP ÜSTÜN OYUN

KÖTÜ OLDUĞUNUZ EN İYİ OYUN

ÜSTÜN GÖRSEL STİL

Geçen sene kart mart geyiği yoktu bu sene geri dönmüş. 

Aynı anda epic geyiği de yapayım aynı tarihte epic'de kış indirimlerine başlıyor, 12 gün boyunca her gün bedava bir oyun verecek.

Yeni yılınız şimdiden kutlu olsun, 2020 hepinize mutluluk , sağlık, bol kazanç ve oyunlu günler getirsin ? 

 

newyear_1_2020_pre.jpg?auto=compress,for

 

 

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Darksun tarafından Steam Winter Sale 2019 ☃️(19 Aralık-21:00 - 2 Ocak-21:00)🕹️ olarak değiştirildi

quantity olarak flash sale, çünkü flash sale'le aldıklarımın sayısı refund'ladıklarımın sayısından fazladır. ama quality olarak refund. güzel failsafe çünkü. hani daha nadir lazım oluyor ama gerektiğinde kurtarması daha önemli oluyor.

Cokomantis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Darksun dedi ki:

yok ya kadınların ayaaakkkkkaabııııı olayı ile aynı. Nasılsa oynarım!

Lan?? Hatunlara ayaaaakkkkabıııı yapıyolar diye çemkirmiyo muyduk?

Neyse bişi sorcam. Şimdi ben bu zamana kadar hep dandik bilgisayarlar RTS vs. oynadığım için pek çok AAA oyunu ya kaçırdım ya da görmezden geldim. Şincik hazır bilgisayar varken vakti zamanında oynamış olmam gereken fakat oynamadığım oyunlardan 2-3 tanesini alayım. Yoğunluktan yaza kadar anca biter zaten. (Zaten godumun TW:WH'si o kadar %75 falan filan indirimden sonra ME oynayabilmek için 300 lira para istiyor! Bi de şirketten verdikleri bilgisayar ota boka "BUNU KURAMAN KARDAAAŞŞ" diyip duruyor. Creamapi çalışır mı çalışmaz mı bilmediğimden base oyunu alasım da gelmiyor...)

Wiçır serisi mesela millor defa övüldü övüldü ama wiçır her çıktığında ayı gibi donanım istediğinden hiç ilgi bile göstermemiştim. Wiçır 1-2'yi oynamadan direk 3 ile başlasam olur mu? Wiçır 2'yi hiç bilmesem de hiç bir eksiklik hissetmeden oynayabilir miyim? (Şey gibi düşünün. Fo4 ile Fo 1-2-NW gibi)

Sıkayrim de oynamadım. Ama o hem çok eski hem de çok fazla meme'e dönüştü. Yok yani.

Böyle "Oha 2019 yılında X oynamamış olmak çok rererö" denilesi ama çok da aşırı eski olmayan oyun önerilerinize açığım. Bir de mümkünse çok da pahalı olmasın.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

You will be granted Festivity Tokens when you fund your Steam Wallet (during the sale) or make a purchase using non-Steam Wallet funds.

 

bi de wallet'ında para tutanlar gg, saçma sapan kampanyalar ya. market'ten para döndürenler yararlanamasın diye mi anlamadım ama çökerse diye önceden para atıp hazırda bekleyenler de patlamış oldu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...