Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Old Town Ultima Online


PvpWarStaff

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar Paticiikkk sakinleri;

Öncelikle bir kaç konuya dikkatınızı çekmek isterim. Bizler Ultima Online tutkusunu yıllara yenik düşürmemiş ve en yeni sürümleri çıkmasına rağmen mondain legancy ve sphere oynamayı tercih edecek kadar sizleri ve işimizi seviyoruz. Bizler sizler için yeni bir çalışma içerisine girdik ve neredeyse tamamlamak üzereyiz..! Sloganımız ' Belki eskisi gibi olur' diyerek yolumuzdan hiç dönmedik. Eğer sende olabiliceğine inanıyorsan aramızda görmekte mutluluk duyarız. Yeni bir kan yeni bir can diyoruz. Şunu belirtmek isterim ki sunucuda herhangi bir özel eşya bulunmamaktadır. Yeteneklerinizi kolay geliştirememekle birlikte herhangi skill dummy'de mevcut değildir. Power Hour ve item loot derecesi sunucu açıldığı gibi bıraklacaktır. Hiç bir şekilde değişim yapılamayacaktır. Market vs herhangi bi para alışverişi olmayacaktır. Orjinal harita üzerinde yer almaktadır. Amacımız ise 2004-2009 arası Ultima Online tadını bir nebzede olsun yaşatabilmektir. Sunucumuzda her alan bölüm sizler için tek tek yapılmıştır. Sunucu hakkında detaylı bilgi en kısa sürede yayımlanacaktır. Ekibimiz bu proje için büyük çabalar harçamış ve Ultima Online'ı en iyi derecede yükseltmek için uğraşmışlardır. Bizler büyük fikirleri ve yaratıcı zihinleri olan, alanında profesyonel yönetim kadrosu ile, yenilikçi geniş bir ekibiz. Çok şey yapmak için buradayız.


Eğlenceli, bir o kadar da hayecanlı etkinlikleri ve sistemleri ile Old Town UO 18/11/2019 Saat: 21:00 da kapılarını açacaktır. Sunucu açılış tamamlandıktan 10 dakika sonra dosyalar bölümünden gerekli bağlantı programlarını indirerek, bu benzersiz mecaraya başlayabilirsiniz.

  - sunucu hakkında : 56b Emulatör / Skill Cap 7x / Stat cap 225 

 - Old Town oyun yapısı : Skill gelişiminde herhangi bi dummy ve yardımcı bulunmamaktadır. / Skill artışları standartların altındadır./ Multi client girişi yapılamayacaktır. / World üzerinde bulunan vendorlardan sınırlı sayıda alışveriş yapılabilmektedir./ Tam olarak yapımız POWER HOUR / Role Play / Player Versus Player olarak mevcutlandırılmıştır. Herhangi bir ayrım yapılmadan tüm oyun hizmetleri sunulmaktadır./ Oyuna bağlanmak için kayıt olmanız gerekecektir./ Tüm oyun kuralları istisnasız uygulanacaktır.

 - Sizler için hazırladığımız tanıtım videosu. Sunucu tanıtımı yer almamaktadır. ( eğlence amacıyla yapılmıştır.)

Old Town ...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

 http://www.oldtownuo.com/index.php/size-ozel-eski/   / buyrun fikirlerimizi birleştirelim volteren oluşturalım. Daha eskiden kalma ne çıkabilir. atta hide olmak - resist - poi armslore uyumu yok - ... novaworld kaleler gibi kale eklensin mi bu gibi ? eklenmesini istediğimiz şeyleri belirtelim.

geldik baktık yoktunuz.  ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...