Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konyada kalınacak yer?


Drall

Öne çıkan mesajlar

Ben  sırf etli ekmek yemek için Ankara'dan trenle günübirlik Konya'ya uğramıştım. Gastronomik bir tura kız arkadaşıyla gidebilir insan. Ayrıca şehir planlaması bakımından ilk 5'e girer herhalde Türkiye'de, tabii 8-9 saatte ne kadar yerini dolaşabildiysem. Demek istediğim o ki, sosyal hayat için değil ama turistik amaçla gidilebilir. Ardahan falan değil neticede, sokakta gayet keyifli yürünüyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...

Gonyaya kiz arkadas la tatile gitmek mi?

Abi bu karari nasil aldiniz 2 yetiskin insan cok merak ediyorum. Nasa cakmasi uzay arastirma bilmemne binasi var birde thk muze gibi bir alani var hemen millet bahcesinin yaninda dfsffs onu gorun, etli ekmek yiyin ordan yallah eskisehire. Ic anadolunun medeniyet baskenti, bir ton gezilecek yeri var bence vaktinizi orda gecirin.

Dark_Soul tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mevlana türbesi ve müzesi için uğranabilir, kimseyle muhatab olmayacaksın ama etli ekmek falan da yenmez, müslümanım diye geçinen rezil insanların elinden. kimbilir ne çakallıklar yapıyorlar, ıyy düşündükçe konyayı midem bulandı

Fistan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Ankara'dan günübirlik gezmeye gidilir, ama uzaktan Konya'ya gelmek? Bilemedim.

Ankara'ya gidin siz, Anadolu Medeniyetleri'ni, Anıtkabir'i filan gezersiniz. Sonra da Pazar günü hızlı trenle Konya'ya geçersiniz. 1,5 saat filan sürüyor olması gerek. Pazar akşamı da uçağınıza Konya'dan biner dönersiniz. 2 gün kalınacak bir yer değil zaten orası.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...