Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mortal Online 2


Xenus

Öne çıkan mesajlar

O olay iyi evet. Herkes her seyi olamadigi icin doğal olarak bi supply - demand zinciri var. %100 Self sufficent olman pek mumkun degil.

Şimdi yeni discord kanalinda şey okudum,  dolandirici scribe isimleri paylasmislar. Scribe hizmeti biraz sikintili oyunda, spellbookunu veriyosun, scrollu veriyosun, geri vermeyebilir, scrollu yazdim ama fail oldu diyip bankaya atabilir. Tamamen guvene dayali. O yuzden dolandiran scribelarin isimlerini paylasiyolar, ben bi kere kullandim, cok sukur guvenilir biri cikti, scrollari yazdi kitabi da geri verdi. 1-2 kere daha ihtiyacim olacak yine ona gidicem, baskalarina da tavsiye ediyorum falan. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

hangi şehirde spawn oldun bilmiyorum da havendaki gibi şehirlerin dışında genelde mezarlık tarzı bi yer oluyor, orada zombiler var onları kesip carcasslarını toplayıp satabilirsin. bi tane at edinebilirsen, atın üstüne çanta koyabiliyorsun. zombilerin carcasslarını çantaya doldurarak şehre dönmeden önce güzel loot yapabilirsin. bu şekilde bi götü toplarsın. sonrasında zombi yerine Guar Dog, bear falan öldürebilirsin, onların etini de satabiliyosun, ayrıca derilerini auction house'da playerlara satabilirsin. Sırf Guar Dog öldürerek güzel para kastım ben.

at çantası için ya auction house'u kullanıp satın alacaksın, ya da craft masalarının olduğu yerlerde pet equipment station var, oradan yapabiliyosun, sanırım skilli kendinden var emin değilim ama.

şehir dışında da herkes saldırmaz, Ultimadaki gibi sistem var, mavi isimliler masumlar, suç işlerlerse griye dönüşüyor isimleri. gri görürsen kaç, mavi görürsen şüpheyle yaklaş ama kaçmana gerek olmaz genelde. kırmızı görürsen zaten geçmiş olsun sdfg

https://www.mortalonlinemap.info/

burda harita var, ne nerede buradan bakabilirsin.

 

Bi de banditleri falan öldürerek Clade point kazanıyorsun, character menusunde clade tree var, oradan passive skiller alıyosun clade level atladıkça.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 6 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...