Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Corsair Scimitar Pro RGB MOBA/MMO Gaming Mouse


Engg

Öne çıkan mesajlar

Sadece kutusunu açıp 5 10 dakika kadar kullandım. Arkadaşlarımın tavsiyesi üzerine aldım ama malesef eski basketbolcu olduğum ve elim kürek gibi olduğu için ilk tutuşta elime göre olmadığını anladım ve kutuya geri kaldırdım. Oysaki çok hevesli almıştım, normal insan eline göre yapmışlar malesef onu düşünemedim. Normalde de en büyük mouselar bile elime küçük gelir ve claw tutuş yaparım, bu mouse'u da boyunu inceleyip aldım fakat ona ragmen yandaki tuş dizilimi için elim fazla büyük geldi. İnternette fiyatı 900-1000TL civarı ben cuma fetişi kampanyalarından birinden 499a almıştım dolayısı ile kafamdaki fiyat 450 sonuçta kutuyu açmış bulundum. Faturalı, garantilidir. İzmirden satıyorum, gelip görmek denemek isteyen deneyip elden alabilir. İyi günler.

 

unknown.png

unknown.png

Mouse un piyasa fiyatı için:

https://www.n11.com/arama?q=+corsair+scimitar+rgb
https://www.cimri.com/corsair-scimitar
https://www.akakce.com/kablolu-mouse/en-ucuz-corsair-gaming-scimitar-optik-kablolu-oyuncu-mouse-fiyati,6568509.html

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

100 lira daha fazla verilip sifir 2 yil garantili razer naga trinity alinabiliyor. 3 farkli yan panel var hem de. ikisi de kotu mouse orasi ayri tabi.

bu arada yasal olarak kdv'yi iade etmeme hakki yok herhangi bir firmanin. 14 gun icerisinde urune, aksesuarlarina vs zarar vermeden iade almak zorunda. kutusunu falan yediysen acarken bilemem tabi

Aluriel tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ayın 20'si cuma almışım, 14 günü geçmiş arkadaşlar yine de kdvsiz iade alıyormuş allah razı olsun ama vermem o şekilde. Nedense kullanırım dedim ama sanmıyorum. Ayrıca tabi ki sıfır ve 2 yıl garantili. Üzerine şu kadar verilip şu alınabilir yorumları yapılabilir tabi ki ama 2 tane razer mouse bozduktan sonra ve guildimde razer kullanıp bozmayan adam da kalmadıktan sonra 100 lira daha degil 100 lira ucuza bile verseler almam razer uzak dursun bizden.

Engg tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

allah razı olsun muhterem kardeşim itopya kargo onlardan olacak şekilde 395 e geri alıyor ? Yine de 450 den satılıktır, bu fiyattan geri yollarsam yazık olur 1k lık mouse'a. Birinizin işine yarasın. İtopya bunun kutusunu kapayıp geri satar biraz tanıdıysam.

Engg tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Razer mouse hangi modeli nasıl bozdun ve garantiye gönderemedin tam olarak? nereden almıştın tabi o da önemli. en sorunsuz teknik servislerden birisi razer. razer ürünlerini aral ve arena getiriyor şu an trye, arena nasıl işliyor bilmiyorum ama aralın teknik servisi gayet iyi, baya yavaş çalışıyorlar son 2-3 aydır ama iyi yani.

bu arada scimitar pro en son 500-600 arası fiyata satılmış. yarın tam fiyat yazabilirim sıfırı için hatta.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...