Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

James Bond 25 - No Time To Die (2020)


Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

daha önce çok başkan çok film çekti, franchise kuralları baskın gelince ters bile tepiyor. keri kuji fukunaga olması kurtarmaz bence.
sam mendes çekince de iyi olur diyoduk spectre onca bütçeye rağmen ninni gibi filmdi. jose padilha'nın robocop'u, shane black predator'ü falan hepsi stüdyonun katı kurallarının kurbanı olmuş daha masada scriptte ölü doğmuş filmlere örnekler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Skyfall bayağı bayağı en iyi Bond filmini geçtim, türünde en iyilerinden bence ya. Spectre fena film değil aslında standart Bond ama Skyfall üstüne kaç film gelse yine tatsız kalacak. Ben bu filminde Skyfall'ın etkisinden kötü gözükeceğini düşünüyorum.

Bi yandan yaşadığı sürece Daniel abim devam etsin diyorum, diğer yandan Skyfall o kadar kusursuza yakın bir veda filmi olurdu ki niye orada bırakmadın abi diyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hakkaten Skyfall dan cok cok iyi bir veda filmi olurdu. Belki uzerine Idris Elba yi izlerdik 1-2 film Bond olarak. Gene adaylar arasinda Idris Elba, Tom Hardy var erkek olarak. Hatta Fassbender in da adi geciyormus.

Kadin olarak zenci abla ve Gillian Anderson in adaylar arasinda oldugu soyleniyor, gerci yas olarak Bond yasini gecti diyorlar ama kanimca Gillian Anderson daha cok yakisiyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

daniel craig suratı en bozuk bond çünkü, iyi kötü belli bir suratı var bond'un 60 yıldır craig harici. filmler iyi olsa da craig bana hep bond isimli başka bir adammış gibi geliyor. idris de aynı nedenle çok ters.

yani thorluğu makam yaptılar da bond makam değil. 007 makam. zenci spiderman ok ama zenci peter parker ok değil. zenci mary jane de değil. hatta sarışın/esmer/kumral mary jane bile olmaz. başka ırklar, cinsiyetler oturtmaya çalışmak saçma. o kadar çeşide meraklılarsa neden hala bütün ajan filmlerini beyaz erkekler üzerine kuruyorlar? yapsınlar idris elba sıfırdan bir charla, izleyelim.

sonra ırkçılar "you will not replace me" diye yürüyüş yapınca çıldırıyorlar. e yani resmen replacement yapılan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

ya oscar'da in memoriam'daki yesterday yorumu da öyleydi, böyle "üstüme toprak atın" dercesine bir söyleyişi var kızın. değişik, kötü diyebileceğim gibi bir yeteneksizlik de hissetmiyorum ama şarkı "no time to die" yerine "why live" olsa daha çok uyacak, levie'nin enerji eksikliği yorumu çok uygun olmuş. discord'a gelse volume'ünü %200'e dayasam gene yetmeyecek herhalde, bu kayıtlarda da köklüyorlar sanki.

bu post-2000 skyfall tarzı ama ben bond için şahsen 60'lar tarzını tercih ediyorum, shirley bassey şarkıları en iyi açık ara.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Konu başlığı Virus tarafından James Bond 25 - No Time To Die (2020) olarak değiştirildi
×
×
  • Yeni Oluştur...