Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rahat Köşe - NBA Sohbetleri


Holy

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Bir arkadaşım ile birlikte NBA konuştuğumuz bir Youtube kanalı açtık. Şimdilik sadece haftalık değerlendirme şeklinde gidiyoruz ama ilerleyen dönemde farklı spor dallarına da el atacağız (hatta tenis videomuz da var bir adet ama yeni sezonda daha aktif girmeyi düşünüyoruz tenis tarafına).

NBA takip edenin KESİN takip etmesi gereken bir yer çünkü çok önemli bilgiler veriyoruz.

Videolarımızda kedi kullanmaya özen gösteriyoruz, çünkü kedi.

Olumlu/olumsuz geri bildirimleriniz varsa alırız bir dal. Onun dışında takip edin, like basın bol bol. Kanalı yayınca ilk gelenlere rakı sofrası kurmayı düşünüyoruz.

Kanal linki: https://www.youtube.com/channel/UC27044e0JdZD6_KvHSxnqNA?view_as=subscriber

Son videomuz: https://www.youtube.com/watch?v=6ry1Sav8AHk

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bayağı güzel olmuş. aşırı rahatsınız yeni kanal olmasına rağmen. discord'da spor kanalına yapıştırdım direkt linki. thumbnailler çok baştan savma yalnız. daha dün tr'nin en büyük kanallarının menajeriyle konuştuk, en önemli 2 şey şu an için video süresinin uzun olması ve thumbnailmiş youtube'un videoyu önermesi için. o yüzden thumbnaillere ayar çekin.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ancak bakabildim foruma, teşekkürler güzel feedbackler için.

Thumbnail konusunda haklısınız random seçime bırakıyorum onu ama biraz daha üzerine odaklanmak iyi olabilir. Hiç düşünmemiştim aslında önemli olduğunu. Peki thumbnail olarak videodan komik bir an falan gibi kesit mi yapmak daha doğru, yoksa kendim hazırlasam logolu vs. daha mı iyi olur?

Giriş ve çıkış kısımlarını komple elden geçiriyorum bu haftasonu koyacağımız videolarda. Intro çok uzun haklısınız, onu 5 sn ile sınırlayıp biraz daha hızlı geçişlerle, daha profesyonel yapmaya çalışacağım.

Toplam 3 tane kedi var, sırayla videolarda sağa sola almaya çalışıcaz da normalde götümüzden ayrılmayan sıpalar video çekerken çok az uğruyor. Gerekirse ödül mamasıyla falan manipule edip daha çok sokucam kadraja. Ağzımıza burnumuza tırmansınlar asdfgdf.

Kamera açısı için biraz düşündük de en doğrusu bu gibi ya. Biraz daha kahve fincanlarının çok gözükmediği, belin üstüne odaklıyoruz aslında ama bunda biraz kaymış hakkaten. Yoksa izleyiciye penis şov yapmak için başka videolar çekmemiz lazım.

Adobe priemere ile editliyorum videoları, sıfırdan öğrenmek biraz kastı. Aslında yaptıkça öğreniyorum, her videoda farklı bir şeyler ekliyorum falan ama masterlayana kadar böyle devam eder gibi. Adobe premiere bilen varsa öğrenmek için tutorial linki falan çok şükela olur.

Onun dışında yükledikçe burayı da update etmeyi düşünüyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...