Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Philips TV 55inch


Loex

Öne çıkan mesajlar

TV nin hic bir sorunu yok tasinma dolayisi ile satiyorum. 3 sene boyunca en ufak sorunsuz olarak kullandim. 

3 taraflı ambilight 

Patiye 1.750 TL

fotolar

 
PHILIPS 55PUS9109

 

LED TELEVİZYON

 

Tasarım, teknoloji ve üstün görüntü; hepsine birden sahip olun. 4 taraflı Ambilight özellikli Philips 9100 serisi Ultra HD, kaliteyi artıran Süper İnce profile ve modern Arc standa sahiptir. Rakipsiz deneyim için de kablosuz subwoofer eklendi.

Ambilight, TV'ye bakışınızda farkındalık yaratır

Eviniz herhangi bir ev değil; neden seçtiğiniz TV de eviniz kadar sıcak ve çekici olmasın ki? En muhteşem Ambilight deneyimi TV'nizin dört bir yanından TV'nizi çevreleyen duvara ekstra geniş bir parlaklık yansıtır. Ekranınız çok daha geniş görünür, deneyiminiz daha da güzelleşir ve TV'niz adeta havada süzülür. Ekrandaki renkler, canlılık ve heyecan oturma odanıza adım atarak daha heyecanlı, yoğun ve etkileyici bir izleme deneyimi yaşamanızı sağlar.

Dört Kat Yüksek Çözünürlük

Geleneksel Full HD TV'lerden dört kat daha yüksek çözünürlükle yepyeni bir TV deneyimi yaşayın. 3840 x 2160 pikselin sunduğu geliştirilmiş ve gerçekçi görüntüler, yeni bir dünyaya açılan penceredir.

Perfect Pixel Ultra HD

Ödüllü Görüntü Kalitesi uzmanlığımızdan yararlanarak yüksek çözünürlüklü Görüntü Kalitesini yepyeni bir seviyeye çıkardık. Perfect Pixel Ultra HD motorumuzun görüntü işleme algoritmaları, girilen herhangi bir görüntüyü ekranınızda 4K Ultra HD çözünürlük ile sunuyor. Sonuç ne mi? Bu teknoloji, çevrimiçi videolar veya doğal UHD içerikler izlerken Philips'in en üstün keskinlik, hareket, netlik, renk ve kontrast özelliklerinin keyfini çıkarmanızı sağlıyor.

Eğlencenin Keyfini Doyasıya Yaşayın 

Kendinizi şekerci dükkanındaki bir çocuk gibi hissedeceksiniz. Birbirinden güzel uygulamalar, oyunlar ve seçenekler sunan Google Play™ Store'la Chrome™ tarayıcı, , Google Movies, Google Music, sosyal ağ uygulamaları ve daha fazlasına Android™ TV'nizden erişin.

Aynı Anda 2 Farklı Programı İzleyebilirsiniz

TV'de ne izlenecek kavgalarına son verin. TV'nizde bulunan çift tuner sayesinde sevdiğiniz diziyi ve futbol maçını aynı anda izleyebilirsiniz. İkili kayıt özelliğimiz bir programı izlerken başka bir programı kaydetmenizi sağlar, böylece her zaman izleyecek bir şeyiniz olur.

 

Akıllı Etkileşim

TV'yle iletişim kurmak hiç bu kadar kolay veya eğlenceli olmamıştı. Tamamen sezgisel olan uzaktan kumandamız kısayol düğmeleri gibi standart özelliklere, "yönelt ve tıklat" fare işlevine, arka tarafında klavyeye ve daha birçok avantaja sahiptir. Sesi kısmak mı istiyorsunuz? Elinizi havada kaydırdığınızda (uzaktan kumanda gerekmez) dahili kamera hareketinizi algılar ve gerekli ayarlamayı yapar. Klavyeyi kullanmak istemiyor musunuz? Uzaktan kumandanıza konuşun ve sonuçlar TV ekranında görünsün! Gerçekten Akıllı bir deneyim sizi bekliyor.

Ultra İnce

TV'nizin inceliği söz konusu olduğunda daha az daha iyidir. Bu yüzden Philips Süper İnce TV'lerde en ince, keskin ve gelişmiş köşeleri kullandık. Bazı açılardan baktığınızda çerçevenin olduğunu bile fark etmeyeceksiniz. Misafirlerinizin odaya adım attığında göreceği ilk şey TV'niz olacak.

Akıcı hareketli görüntüler için 600 Hz PMR özelliği Philips Televizyonunuzda

Hiçbir şey Ultra HD TV'de oyunların, hızlı spor etkinliklerinin veya aksiyon filmlerinin yarattığı adrenalin patlamasıyla boy ölçüşemez. Bu yüzden bu Philips TV, son derece akıcı hareket eden Ultra HD görüntülerin tadını çıkarmanız için 1000 Hz Perfect Motion Rate Ultra'ya sahiptir. Heyecandan titremek güzel olsa da görüntünün titremesini kimse istemez.

Mükemmel Ses

Sesin gücünü hissedin. Kablosuz Ultra Bas subwoofer, TV deneyiminize daha fazla derinlik katar. 50 W güç, yüksek etkili ses ile odanızın atmosferini değiştirir. Kablosuz ve ince olması sayesinde kanepenizin altına veya duvar dibine dikkat çekmeyecek biçimde yerleştirebilirsiniz. Böylece evinizin her yerinde gerçek anlamda cezbedici bir ses deneyimi yaşayabilirsiniz.

Arc stand: Güzel ve parlaklık

4 taraflı Ambilight için tasarlanan Philips Arc stand, göz yanılması yaratarak TV'nizin ışık haleleri arasında yüzüyormuş gibi görünmesini sağlayan, hafif ve açık bir eğime sahiptir. Yüksek kaliteli parlak krom kaplama ile şık ve açık tasarım her odaya ayrı bir hava katar.

 

Uygulamalardan Cloud TV'ye: Hiç olmadığı kadar zengin çevrimiçi eğlence

TV'nizde gittikçe büyüyen bir Akıllı uygulama portföyü olduğunu hayal edin. YouTube, müzik, İstek Üzerine Video ve özelleştirip panonuza ekleyebileceğiniz daha birçok uygulama. Daha fazlasını mı istiyorsunuz? Cloud TV'yi keşfedin. Sunulan yüzlerce premium uluslararası kanalla sevdiğiniz programları izleyebilir ve dünyanın öbür ucunda nelerin popüler olduğunu keşfedebilirsiniz. Cloud Explorer'la Dropbox™ içeriğine erişerek sevdiğiniz fotoğrafları ve videoları büyük ekranda görüntüleyebilir ve paylaşabilirsiniz.

Loex tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

5 saat önce, ginaly dedi ki:

abi o youtube konusu sıfır kurulum yaparsan düzeliyor, bende de 43'ü vardı, hard resetleyip kurdum düzeldi

aradim servisi onlara sordum. Onlarda cacheyi duzeltirsen duzeliyo anca dediler de artik cok gec zaten LG aldim 

LG 55SM8000 55"

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • tarihinde Cthulhu tarafından bu konu kilitlendi
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
×
×
  • Yeni Oluştur...