Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half-Life: Alyx


Aceace

Öne çıkan mesajlar

3'ü bekleyen kalmadı yav. Hep beraber meme yapıyoruz. Valve Half Life:3 çıkıyor desin %51 inanmaz.

Yalnız Şişko iyi iş yaptı he. VR bir türlü oturmadı. HL markasıyla oynanabilir bir VR oyunu yapmayı başarabilirlerse (ki %1 ihtimal veriyorum) VR piyasasını da domine ederler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

carmack daha geçen gün vr iş yapmadı diyip ayrıldı oculus'tan, şimdi doğru yola girdi ai kasıyor.

hem erken, hem de kinect gibi gaming dışında diğer kollarda daha fazla getirisi var. bi de ar daha avantajlı çünkü hem daha geniş kitleye hitap ediyor hem de herkesin elinde olan cihaz bile kullanılabiliyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bazen kullandığımız kulaklıklar bile bir kaç saat kullanımdan sonra illalah ettirebiliyor, VR ın bu kafanda takılı ağır gözlüklerle şansı yok hiçbir şekilde. Ya çok hafif tek parça günlük kullanılan gözlükler gibi olacak, yada şu anki göze odaklı jenerasyonu atlıyacaz bilmem kaç yıl sonra sword art online gibi direk deep dive yaptığın bir şey cikarcaklar. Onun dışında bence VR işi yaş.

AmoRPHouS tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gözlük olayı zamanla gelişir de (gerçi ben kulaklık bile takmıyorum, arcane bilir ekolu webcam kullanıyorum lol, gözümdeki gözlükten ağır ve büyük olmayacak) vr'ın ana sıkıntısı kontrol şeması, el-kol sallamakla oyun olmaz. hareket ekonomisi içermeyen input kalıcı olmaz, gimmick kalır. o yüzden fare/klavye/gamepad tuttu, diğer bütün nişan almalı tüfekler, tabancalar, power glove vs tutmadı. tesadüf değil yani.

aynısını pc gaming'de yazdım gerçi ama madem burda da tartışılıyor. ?

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...