Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Savaş Oyunları


Komutan

Öne çıkan mesajlar

Şu aralar birkaç tane kaliteli savaş oyunu çıktı. Tek tek fazla ilgi olmaz diye tek başlıkta topluyorum. İleride başka oyunları da bu başlığa ekleyebiliriz.

Command: Modern Operations, Command: Naval/Air Operations'ın yükseltilmiş versiyonu gibi düşünülebilir:

 

Armored Brigade:

 

Unity of Command 2:

 

 

Close Combat: The Bloody First:

 

Komutan tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Strateji oynamanın hastasıyım ama şu hex Based oyunları hiç anlamadım

çok deneyip hiç beceremeyip  pek de tutmadım o grisby tarzı oyunları

 

Ama close combat serisinin hastasıyım,3d ye dönmesi ilginç.

Orijinal üçlemeyi de, matriks game in yaptığı remakeleri  de severek oynadım,Matrix games sonra kendi oyunlarını saldı 3 tane, remake olmayan, onları da oynadım 

Nerd iyim yani, sorry for wall of text

favorim 3. oyun Russian front ve onun remake i Diğer oyunların aksine stratejik harita yok ve battle map ler daha küçük. Bu sayede AI in aptallığı daha az gözünüze sokuluyor, daha mantıklı single player tecrübesi sunuyor

Ayrıca Rus cephesi çok iyi, serinin diğer bütün oyunlarında, oyunun 70% i Almanlarda 2 mg34, bi mortar , 2 inf ile harita tutmaca oluyor, valla çok sıkıcı, oysa Rusya'da oyun biraz ilerleyince , 2 tarafa da.bol kepçe tank , APC , ver Allah ver ,Kursk te savaşcaz daha ne olsun, Dink Dunk diye  zırha çarpan gülle seslerinin spami olcak,genel olarak cok daha kanli catismalar

Hoşçakalın

 

 

 

DoGMeaT tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 ay sonra ...
  • 4 ay sonra ...

Second Front diye bir oyun bekliyorum. Ilk bakista klasik turnbased, hex oyun gibi duruyor. Fakat yaklasim ve 3d  nedeniyle ekstralari var. Sandbox dusunen bir oyun. Binalar kat kat modellenmis. Araclar simulasyon oyunlari gibi modellenmis.

Tanks-Steam-V3.png

Kagit uzerinde iyi gozuktugu kadar iyi calisacak diye bir sey yok tabii. Oynayip gormek lazim. 


https://store.steampowered.com/app/1148490/Second_Front/

Mesela bu videoda tank detaylarini gormek mumkun. Farkli silahlar, muhimmat ve hasar modeli.
 

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...

 

napolyonik isteyenler için online bi oyun, keyifli güzel sadık komünitesi var. mount and blade napoleonic wars'tan gelenler oynuyolar çoğunlukta.

 

indirim de varmış hatırlatim dedim.

 

https://store.steampowered.com/app/589290/Holdfast_Nations_At_War/

 

hani online oyun trailerlarında hep scriptli eğlenceler savaşlar gösterirler ya, bu gerçekten trailerdaki gibi bu arada dsba. roleplay dolu genelde serverlar ama opsiyonel. bir yandan mikrofondan lady gaga ya da marş falan dinletenler geçiyor. güzel ortam tavsiye ederim. ağır bi oyun haliyle. zıplaya zıplaya sıkamıyosun. güzel bi tarz.

sylvanas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bu oyun gerçekten iyi, bence eski ekol fps'ler gibi eğlenceli. 2017'de topic bile açmışım, şimdi baktım. 

Fakat multi oyunların sürekli oyuncu girişine ihtiyacı oluyor. Bu oyun onu başaramadı tam olarak, o yüzden oyunu eldeki hardcore oyunculara göre şekillendirdiler. Bence bu da oyunun eğlencesini azalttı. Yani gelen güncellemeler oyunu oynayan çekirdek tayfanın isteklerine göre değiştirirken beni soğuttu.

En son bir süre oynamadıktan sonra bir büyük güncelleme sonrası girmiştim ana server'a. Artık o gün denk mi geldi bilmiyorum ama rp'ye uymadım diye, yani millet sıra ateş ederken ben onların yanında zikzak çizerek düşman hattına koşuyorum diye 5 dakika spawn ban'ı yedim. Bir daha da açmadım oyunu.

Napıyorlar diye merak edip klana girmişliğim var. Yürüyüş düzeni ve ateş hattı talimleri yapıyorlar. Bu tarz oyundan hoşlananlar için oyun güzel ama gerçek potansiyelini öldürdüler bana göre yeni oyunculara ulaşamadıkları için. Yoksa oyun çok eğlenceliydi, sadece bu rp olayından bahsetmiyorum. Silah mekanikleri vs de bu tayfaya göre değiştirildi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 7 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...