Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2014 Model 1.2 TSI Comfortline Polo (Benzinli/Manuel)


deadwoll

Öne çıkan mesajlar

Krediler düşmüşken model değiştireyim dedim, kendi arabamı satılığa çıkarttım. Sahibinden linki aşağıda:

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-temiz-1.2-tsi-polo-756262871/detay/

80559 km'de, totalde 5000 lira civarı trameri var, 527 + 240 + 4283 TL şeklinde. 4283 olan da arka tampon değişti, forumda konusu da var. TRAMER'de yanma yazmışlar çarpma yerine de ne alaka anlamadım.

İlana KAPALI GARAJ ARABASI yazmadım, çünkü son bir yıldır falan kapalı garajlı evde oturuyorum ama dolu vs. yağmadı arabanın tepesine hiç. Hırsızlık dolayısıyla camı falan da kırılıp etmedi. Genelde uzun yolda İstanbul - Kütahya - Eskişehir üçgeninde kullandım aracı. Kütahya'dayken de ev iş arası gidip geliyorum yalnızca, 10-15 km düz yol, bir tane trafik ışığı var onun haricinde durmuyorum bile. Yüksek devirlerde araba kullanayım, yarışayım ya da drift yapayım gibi dertlerim de hiç olmadı.

Muayenesini geçen ay yaptırdım, bakımdan da bugün çıktı. Üzerinde kışlık lastikler var, onları da dün taktırdım.

Forumda daha önce bir şeyler sattığım insanlar bilir bu arada, ben her şeyi elimden geldiğince temiz kullanıyorum, arabayı da öyle kullandım, içerisinde yıpranmış hiç bir şey yok.

Telefonumu sahibinden üzerinden direk paylaşmadım 0850'li bir numara verdi sahibinden oradan arayınca telefonuma yönlendiriyormuş, ÖM atarsanız buradan kendi numaramı paylaşırım.

Edit: Ha bu arada aracın fiyatını diğer ilanlara bakarak ve sahibinden.com'daki araç değerleme sihirbazı yardımıyla belirledim. 53-82 bin arasında değişiyordu fiyatlar ben bakarken. Sahibinden.com'da da 68000 - 71500 lira arası gösterdi. Tok satıcı aralığı da 71500 - 73850 lira mı neymiş. Hani ciddi ciddi almayı düşünen olursa fiyatı bir konuşuruz da bunun çok da altına inmem sanırım.

deadwoll tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Araba güzelmiş satılır yakın zamanda. Balta gibi olmasın ama 100bin km civarı dizelleri bulunuyor o fiyat civarına. 

VW POLO Kazasız, Değişensiz 2014İlan No: 750679766
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-vw-polo-kazasiz-degisensiz-2014-750679766/detay

Hoş alıcı bulunur illa ki dediğim gibi. Alman seviyor insanımız. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi "lokal boyalar mevcuttur" diyor. Adam kim bilir nereleri boyattı da lokal diyor. Ön tampon boyalı + tam oturmamış + çatlak. Ön arka plakalar yamuk, önden de arkadan da vurmuşlar arabaya muhtemelen. Sadece kaskodan yaptırmamış arabayı. Üstüne 33000 km fark var; 2.500 kadar da fazla fiyatı. Ha bir de dizel/benzinli arasındaki fiyat farkı eriyor dizel fiyatları benzine yaklaştığından ve vergiler, bakım masrafları daha fazla olduğundan. Normal yani fiyat.

Normal olmayan şu arabaları şu fiyatlardan almak zorunda kalıyor olmamız. Bugün serviste 2. el 1.0 midline plus golf vardı 2018 model, 112000 istedi adamlar. 2018 pololar yine 90 100 arası falan. Acayip işler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Fiyatı doğru belirlemişim sanırım, ilk akşamdan çok yakın iki teklif geldi.

@knox, F/P canavarı 2015 dizel Jetta var babamda, onu da sık kullanıyorum. Yazılım güncellemesi yemeden önce 3.3 lt/100km falan görüyordum uzun yolda. Şimdi hem fiyatlar arttı hem de VW dizel işinde fena patlayınca güncelleme geldi arabaya, tüketim 4 - 4.2 lt civarına çıktı. 1000 km civarında 50 lira falan anca farkediyor şu an iki araba uzun yolda. Gürültüsü ve sürüş deneyimi de bence benzinli Polo'ya göre bayağı geride.

Ha bir de Polo hafif araba, 1.2 TSI motor bayağı iyi, yokuşta falan bayılmıyor. Yediğini de inkar etmiyor. Eşine düşünen arkadaşlara da aracın yokuş kalkış desteği olduğunu hatırlatayım tekrardan, Doğuş'un getirdiği en dolu Polo serilerinden bu.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Ya benim arabanın TRAMER'de 4283 lira çıkan kazasını yanma olarak girmişler sisteme. Adamın teki almaya gelirken yoldan döndü bu yüzden... Anadolu Sigorta'yı aradım cuma günü, yanlışlık olmuş düzeltilecek dediler. Hasar tutarı da 1000 lira kadar fazla yazılmış hatta...

Neyse ben aradıktan 2-3 saat sonra telefonuma mesaj geldi, "başvurunuz üzerine kayıtlar düzeltilmiştir, yeni kayıtlar 24 saat içerisinde sisteme yansıyacaktır" diyordu. Hala TRAMER kayıtları değişmedi, benim TRAMER'e ayrıca mı başvurmam gerekiyor, nedir mevzu?

Kayıtlar düzelince fiyatı 70000'e çıkartacağım. Ölücü arkadaşlar 65-66 teklif edeceklerine, 67-68 teklif etmeye başlarlar en azından sdfkj, 72-75 bandına çıkmış 2014 polo fiyatları bir haftada. Millet iyice kafayı yedi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

dsg baya şans işi, 7 ileri kuru tipler daha sıkıntı, ama narin kullanımda 200binleri de görenler var. dsg işi Vw garantisiyle mantıklı, skoda vs sıkıntı çıkarıyor, bende değiştirmediler.

dsg olup 6 ileri yada ıslak tip olanlar (60bin de bir yağ değişenler) ise baya götürüyor. 400binde şanzımanı ellenmemiş iki tane passat biliyorum ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...