Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowlands Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

Aynen Boost olayı bende de etken olmuştu tabi ilk etken döviz kuru ?

Yani bu yaptıkları tabi boost olayını bitirmeyecek ama önüne geçilmesi açısından güzel bir başlangıç.  Eskiden de boost vardı. sadece community ler yoktu. guildler falan yapıyordu yada bireysel yapan gruplar vardı. Bu şekilde fazla göze batmıyordu. Ne zaman böyle community ler oluştu o zaman oyunun içine ettiler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Natanyal dedi ki:

oyun bu kadar bitik durumdaysa boost communitylerdendi zaten. microsoft'un aldığı kararlar cidden güzel ya, aylardan sonra dönesim geldi resmen oyuna kjhsdf 

 

çok daha ağır etkenleri var. hikayenin her ek pakette rezil edilmesi mesela, oyuncuları cezbedebilecek hikayeler koymak yerine "sylvanas morally grey" gibi şeylerle dalga geçmeleri, oyuna sosyal açıdan hiçbir özellik eklememeleri, ek paketi bitirmeden bir sonraki ek pakete geçmeleri, oyun içinde vermeleri gereken içerikleri sürekli kitaplarla pazarlamaları, mekanik olarak bir yenilik sunmuyor olmaları, eşya ve token satarak f2p vari bir hava yaratmaları, bazı classları ve raceleri komple ihmal etmeleri, her patchte başka bir retcon kakalamaları, ve en sonunda çıkan şirket içi skandallar...

sırf boost community'leri engelleme haberleri çıktı diye WOTLK günlerine geri çıkmaz oyun ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tabii ki katılıyorum ama oyunun hikaye açısından dip falan ne bileyim pve, zaman zaman pvp bölüm bölüm dip yaptığında bile kemik community'si sayesinde ayakta kalıyordu. boosting olayları bunları oyundan uzaklaştırdı misal ve zaten negatif bir ton şeyi varken oyunun kemik kadrosu bile kalmayınca iyice boka sardı. 

yoksa bence de story olarak vs. en zayıf dönemi açık ara. gameplay olarak keza saçma sapan diye giderken elde kalan bu oldu işte. bir yerden başlamak gerekiyorsa bu oyunu düzeltmek için ilk yapılması gereken boost company'lere ben eşşeğim çekmekti yaptılar. ardından gelenler işte oyunun ömrünü 2-3 sene daha uzatır bizde döneriz yüksek ihtimal beklenen şeyler yapılırsa 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

chat'in ırzına geçilmiyor şimdi he?

oyuna bi giriyordun NOVA DAWN BOOST CO BEST MYTHIC IN TOWN EVERY HOUR HEROIC BLABAL diye spamfest idi.

Boost evet hep vardı ama dendiği gibi daha amatör işi, evde patik örüp sarma sarıp satan anne misali idi, bu boost companyler bokunu çıkardı işin. 

Nasıl ki Türkiye koca bir zurna dürüm sipariş geçenler ve zurna dürüm taşıyanlar diye 2 ayrı kümeye bölündüyse wow'da da boost alanlar ve boost satanlar diye kitle 2'ye ayrılmıştı. nefes alamıyordun, iyi olmuş.

oyunun hikaye ana odaklı olmasını blizzard yaptı adım adım. her zaman bir hikaye vardı ama ilk 3 ek pakette falan böyle majör odak olmadı hiçbir zaman. ne hikmetse şişirdikçe şişirdiler ana hikayeye çektiler tüm odağı onda da sakız mizali uzatınca boka sardırdın kendi yazdığın lore'u ve evreni kaç kere scraplayıp içinden geçtin belli değil.. la sen mmo'sun özünde. oyun içi dizaynlar, sistemler, sınıf dizaynları vs gibi çok daha önemli meseleler varken iş Sylvanas ve Tyrande soslu Dallas'a döndü.

pattisliborek tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • Darksun unpinned this konu
×
×
  • Yeni Oluştur...