Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowlands Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

  • 3 hafta sonra ...

org da çok takılmıyor millet biraz daha dağınıklar ama pek iyi zamanda bakmamışsın zaten. Adamlar noel tatilinde, ayrıca content çok uzun süredir aynı diye bayanda çok oldu. Hareket anca yeni tier ile gelir artık sonra da bir kaç ay içerisinde expansion a kadar dibi boylar. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

öleli baya oldu. bildiğim oyuncuların çoğu Final Fantasy'e geçti. ek paket hikayesinin tırt olması + Activision-Blizzard içinde dönen dolaplar çoğu oyuncuyu bezdirdi.

yeni ek paket duyuracaklar hype arttırmak için diyen de var da, Legion ile kazandıkları bonusların çoğunu harcadılar çoktan.

Bone tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

microsoft bu saatten sonra tutmaz o adamı. Tavır alan firma sayısı da bayağı fazla, kendileri de açıklama yapmıştı bunlarla olan hedelerimizi gözden geçireceğiz diye. muhtemelen bu herifde dur şu satışı halledeyim avantamı alıp gideyim modunda takıldı.

 

burada yazmışlar zaten deal tamamlanınca yolcu diye.

https://www.icy-veins.com/forums/topic/63693-activision-blizzard-ceo-bobby-kotick-reportedly-leaving-the-company-after-microsoft-acquisition-is-complete/

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla expansionları TL ile satsalar ayrı güzellik, sub ı tl ye çevirseler apayrı bir güzellik olur. Bizim türk topluluğu zaten pahalılıktan dolayı küçüle küçüle bir hal oldu birileri istatistik de tutmuyor herhalde adamlar gidip arjantin brezilya ya local currency uygularken bizi salladılar kaç senedir.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

Yok ben pandemi başında bıraktığımda saçma sapan in-game communityler vardı sabah akşam boost yapan. O internet sitesi üzerinden boostlayanlar devam eder yine. Zaten paralı yaptıklarından illegaldi hepsi.

Bence Blizzard MS'e geçerken WoW'a tekrar sub çekmek için lütfettikleri bir şey bu. Ben direk boostçular yüzünden bırakmıştım oyunu. Boost almadan oynayan sayısı boost alarak oynayan sayısından azdı çünkü oyunda.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

https://worldofwarcraft.com/en-gb/news/23761709/development-preview-cross-faction-instances

oy oy ? 

I am pleased to announce that we are working on adding the ability for Alliance and Horde players to form premade parties together for dungeons, raids, and rated PvP.

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Darksun unpinned this konu
×
×
  • Yeni Oluştur...