Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowlands Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

PVE'de de iyi olur gibi Venthyr aslında da Mind Games bayağı sağlam katkı verir de diğer taraflar bilemedim.

Kyrian'a yükseliyorum ben de aslında aklıma da o yatıyor paso da işte sanırım seçiyorum hatta şuan. 

Şimdi dungeon da bi elemanla oynadım. pvpciyim venthry seçtim ama bu m+ session içinde iyi gibi duruyor vs. dedi. YT'de birkaç adam izledim onlarda venthry gitmiş ama genel olarak kyrian seçiliyor gibi daha casual oyun için. kyrian aldım olmadı değiştiririm ya

 

 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen o taş bayağı hoşuma gitti benim de

Kyrian seçmiştim, dünden beri oynuyorum zaten dediğin gibi buff bayağı iyi. kısa süreli iyi dps'te yapıyor. bosslarda katkısını gördüm. bastığı healde tatlı. 

disc olduğunda mind games'in ekstrem dmg'i atonement dağıttığında çok katkı sağlıyormuş ama onu zaten ascendant ile de yapabilirim gibi duruyor. 3 min cd biraz sıkıntı sadece ama olsun zaten boss fightlarad falan cidden lazım oluyor takım mal değilse. 

şimdi disc geçeceğim ama glaiba, biraz öyle gideyim. daha hızlı ilvl kasarım gibi duruyor. 

 

Natanyal tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...

olabilir çünkü Arthas wotlk de öldüğünden beri maw da yüzüyormuş; uther cinamatice göre. bi ara banshe de maw a girdi çıktı, oradan bi bağlantı olabilir. 

yalnız bliz açıklamalarında evrendeki tüm ölü karakterleri göstermicez tarzı konuşmalarda bulunmuştu. belki de kısa kısa görüntü kesitleri olur arthas ın epic st si eşliğinde

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hem o var hem de bence loot isinde agir cuvalladilar. Bir noktaya kadar oyun cok iyi odullendiriyor, sonra tik yok. Exp basindam beri oynuyorum, priestle 2 ay once falan 214 olmustum. 2 aydir gear'a tas catlasin 1 item ekleyebildim. ilvl da 217'de takildi ustune bir sey gelmiyor.

M+ ve rated pvp isi de biraz ortalama ustune cikinca cok yipratici oluyor. 14 15 key yapmak icin adamlar 1200 1300 rio istiyor. O kadar rio'm olsa ne isim var o keylerde. 1k rio'yu begendiremiyorum.

Rated pvp'de takim bulmak kurmak falan imkansizdan hallice. 20 30dk takim ariyorum, giriyorum karsiya ret pala geliyor tek atiyor birine, takim dagiliyor. Hadi bakalim al bastan.

Her yer booster dolu, millet yapacak bir sey olmadigi icin alt kasiyor surekli.  Priestten bayinca alt shaman actim, bir haftada 207 ilvl oldu, 1.4k civarina geldim 2s'te gelen 5 takimdan 2 3 tanesi gladiator mountla kosuyor uzerimize hahah. Kiminle konustuysam ayni. Priestle 1.7k civarinda bu kadar cok gladiator'e karsi oynamadim. Bfa'da da bir sezon 2.1k bir sezon 1.9k civarindaydim gladiator gormuyorduk nadir boost takimlari haric hahah.

Millet bikti sanirim ugrasip ugrasip bir adim ilerleyememekten. Bir seyler cok yanlis oyunda ama tanimlamasi ve cozmesi cok basit degil.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Classic'ten sonra bana retail çok yorucu geldi boğdu resmen. İlk başta aa ne güzel yapacak bir sürü şey var dedim ama her gün saatler vermen lazım ki öyle bir vaktim yok. TBC'ye kadar dondurdum acc mu.

nyks tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

O senelerce üzerine koyduğu şeylerden ötürü. 0 dan başlayan için gerçekten çok fazla yapacak şey var. Düzenli oynayan anca başa çıkıyor ? . Classic ben bir göz atıp çıktım zamanında çok fazla oynamıştım hatta MC en nefret ettiğim raidlerde tepelerdedir, o kadar bıkkınlık vermişti. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sadece loot düşmeme olayı değil . Genel olarak torghast dahil komple maw hatalı.  Ahhahah millete twisting corridor da 144 kat tırmandırdılar. şimdi gelmiş herkes maw da mount a binebilecek diyorlar. ben en fazla 3 coridor  dayanabildim . Genel olarak maw da oyuncuyu cezbedecek hiç bir şey yok. başlar da zorla maw a sokuyor . Bukadar sıkıcı bir bölgeye daha oyunun başların da ve 60 olduktan hemen sonra abanmak ta çok soğuttu insanları. tabi yetersiz reward olayı da olunca da çabuk sıkıldı millet. 

RİO kesinlikle engellenmeli. Oyuna gereğinden fazla müdahil bir addon olmaya başladı. boost olayı sayesinde zaten bir halta da yaramıyor.  casual adam boost almadan 1k rio üstüne zor yani. tank falan olsa da zor. böyle olunca da sen arkadaşların dışında pug adam aldıgın da işte senin keyi yakıyor !

 

Shadowlands kesinlikle BFA dan kötü değil  Ben özellikle dungeonları falan baya seviyorum ama var işte böyle sıkıntılar. Hatta sıkıntının kaynağı falan bence hala BFA etkisinin devam etmesi. Lan adamlar okadar kötü bir expansion yapmışki  etkisi hala devam ediyor ?

 

Edit :  Bİrde benim için Prot warrior etkisi var.  bütün bütün expansion lar da prot warrior  ya s-tier olur yada en kötü B-tier olurdu. herifler oyunun main tankını C-tier e düşürdü. şimdi buff geliyor sanırım ama yeterlimi göreceğiz.

smyrnas tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Botçular, boostçular vs. bitmez abi. Millet tam zamanlı işe çevirmiş artık. Rated PvP'de her iki oyuncuya bir booster düşüyor. Aynı şey m+ ve raid için de geçerli. Geri kalan keko casual'ler de achievement, rio vs. elitistliği yapmaya kasıyor.

Kalabalık arkadaş grubunuz varsa oynayın, güzel oyun ama lfg cehennemine düşüyorsanız sinir harbi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Darksun unpinned this konu
×
×
  • Yeni Oluştur...