Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Shadowlands Ana Konu


Darksun

Öne çıkan mesajlar

  • Gangren pinned this konu

yeni class getirmek işlerine gelmiyor ? wod gibi geçiştirme expansion ı olacak buda. Bir dahakine kesin bir class gelir artık. Genelde iyi yamayınca class gelen expansionlar daha olumlu girmiş. Race gelenler ehhhhhhh, bu expanion allied raceler vs diye atlattında sonuncusunda duyurulan bir halt yok ? Wod da yeni olarak eski ırkları update etmişlerdi en azından ama büyük yenilik olmuyor işte.

Tbc (be,draenei) - Wotlk (DK) - Cata (Worgen,goblin) - Mop (Panda,Monk) - Wod (!?!?) - Legion (DH) - Bfa (Allied Races) - Shadow (lol?)

Darksun tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Asil yeni faction gelse keşke. Ortam çok müsait su an. Alliance tarafından ihanete uğradığını düşünen night elfler, horde’un bitmek bilmez iç çekişmesinden bunalan blood elfler, nzoth’un ölümünden sonra bası boş kalan azshara’njn diz çöküp af dilemesiyle elflerin arasına donen nagalar falan güzel bir üçüncü faction olurdu. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Faction komple kalksın aslında ya. Hem oyuncu kitlesini ikiye bölmemiş olursun. Guilde, dungeona daha rahat adam bulunur. Hem de sadece bi tarafı oynayan insanlar için bi sürü yeni race olmuş olur. Tertemiz. Bfa'da barış da yapıldı. Hikayede hazır.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Faction olayını kaldırmaları lazım. Alliance ta ciddi adam sıkıntısı var. m+ da yüksek keyler pek dönmüyor.   hadi key i buldun diyelim bu sefer rio düşük adamlar. ilvl düşük adamlar invite istiyor. horde ta bu sorun pek yok. yani şu dakika da bile horde alliance a göre 3 kat fazla m+ grubu mevcut.

nasıl çözecekler bunu çok merak ediyorum. hani oyunun şu zamanlarında alliance player a fazla koymuyor bu olay ama hype dönemlerin de ciddi sıkıntı oluyor.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 ncü bir faction yaparlar, isteyen oraya para basıp geçsin neutral olarak derler. O neutral factionda, herkes birbirini keser, herkes birbirini anlar ve beraber Raid yapabilir dediler mi, bak ne oluyor. Üstüne  hadi la size kıyak ta yaptık, Guild savaşları da ekledik o factionda olanlar için derlerse, Populationun %99 geçer o factiona.

Horde allaince gene kalır, ama sadece bir nevi NPC faction olarak.

Sadece belli başlı zamanlarda, Horde ve Alliance kapışması gerekecekken, İsteyen herhangi bir tarafa loyalty belirtir. Ona göre karşı factiona düşman olur.

Örneği pandalarda yaşadık yani. Onlar bir taraf seçip geçiyordu. Bu da başka çeşidi olacak işte.

Misal yani. Para kasmanın yolu çok. 

Quo-Vadis tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...

bakalim nasil yansiyacak

Alıntı

As Azeroth’s champions prepare to traverse into the Shadowlands, they will gain powers both new and forgotten to take on horrors that reside in the realms of death.

https://www.wowhead.com/news=311877/shadowlands-class-changes-preview-early-preview-of-class-changes-and-class-philo

mardox tarafından düzenlendi
shadowlands class changes
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Darksun unpinned this konu
×
×
  • Yeni Oluştur...