Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tamamlanmış Fantastik Roman Serisi Onerileri


Scalanova

Öne çıkan mesajlar

Gerge'ye katiliyorum. Daha once de yazmistim gerci de Sanderson'un diyaloglari veya karakterleri hafif basit kaliyor acikcasi. Ozellikle ilk kitaplari Young Adult klasmani direk.

Worldbuilding'ine lafim yok. 

Gerci diyalog olarak GRRM'e yaklasabilen gormedim daha.

 

Sotto tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • Genel Yönetici

Stormlight iyi, olgunluk eseri gibi. Ama Mistborn kötü bence.

Bir Gene Wolfe ya da LeGuin değil ama kesinlikle. Ya da Guy Gavriel Kay, Robin Hobb, Moorcock, Patricia McKillip, Scott Bakker...

Bir sürü epey daha iyi sayarım. Bence tabii.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

N.K. Jemisin'in The Broken Earth serisi var. İlk kitabının çevirisi okudum, ikinci kitapta çevrildi. Okuması zor bir kitap hem dili hem yarattığı evren. Ama bir tokat gibi çarpmıştı ilk kitap bana. (yeni doğum yapmıştım bunun da etkisi olabilir) Serinin 3 kitabıyla da Nebula, Hugo, Locus ne varsa götürdü yazar.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 yıl sonra ...

Bugun D&R da gezerken fantastik romanlar kismina bakiyordum. Bizim tanidigimiz seriler kalmamis raflarda. Bir suru yeni yazar ve seri var. Hatta 14 yaslarinda filan bir cocuk geldi, okuduklarinizdan tavsiye edebileceginiz kitap var mi diye sordu. Dedim bunlarin hepsine yabanciyim, klasiklerden basla Yuzuklerin Efendisi olur, Ejderha Mizragi serisi olur, ama bunlar kim hic tanimiyorum.

Sonra eve geldim, daha onceki mesajda tavsiye ettigim serilere baktim internetten. Cogu artik Turkce olarak basilmiyor. Bazilari hic bulunmuyor, yada fahis fiyat cikiyor (Bkz. Olum Kapisi serisi).

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...