Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Boşananlar kulübü


Aceace

Öne çıkan mesajlar

Pazar pazar işteyim zaten hazır zamanım da var güncelleyeyim.

Öncelikle tuttuğum ev patladı. İçindeki İranlı hostes apla ve annesi "Biz evi boşaltmıyoruz. Mahkemeye gidelim" kartını oynamışlar. Resmen 2 gün hayvanlar gibi ev aramak zorunda kaldım. 1500'e çook daha küçük ama daha temiz bir ev buldum. İşe 3.5 dakika yerine 4 dakikada gidiyorum. Eski evin arka sokağında yeni ev.

Ama ev sahibine acccayip tav oldum. Adam Nişantaşı'nda petshop işletiyor. Gelgelelim benim kontrata "Evde kedi köpek besleyemez" yazdı. Be emenike petshopsun sen petshop. Sattığın mamayı benim gibi adamlara satıyosun. Kiraladığın evde köpek istemiyosun. 1-2 ay geçsin alt komşuyu kafalayıp Şeker'i getirmem lazım. Çok özledim keratayı.

3-4 gün sağda solda kalmak zorunda kaldım. STBX ilk kez yaptı. İşe girerken resmi olarak evli olduğumuz için tckno istediler. Telefonda vermemeye falan çalıştı... Bir de yetmezmiş gibi bisikletimi 1100 liraya satmış. "Niye bu kadar aza satıyorsun?" dedim. "Zaten 1400 liraya almıştım" dedi. Eve uğrarsam hava basarsam sevinirmiş. "Hava mava basmam. İstersen bisikletinin selesini çıkar öyle götür" dedim.

İŞ İNANILMAZ YOĞUN. Haftada 6.5 gün çalışıyoruz. Eve gelince dahi bir remote çalışmak zorunda kalabiliyoruz. Çooook yoğun. 

Amaa... bize bir bilgisayar verdiler. i9(henüz bilgisayarı açacak fırsatım dahi olmadı. saat hızını falan bilmiyorum sdf), rtx 2080, 16 gb RAM, 500 gb ssd... Lan benim 2 böbreği satsam o kadar para etmez. Ama o kadar aşırı yoğunuz ki hala steami yükleyemedim sdf...

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...