Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

twitch'in facebook'a geçmeye niyetli yayıncılara para basması


sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

Efenim twitch tr bayaa shitstorm dramastorm modunda bu aralar, iyi izlenen bir tr yayıncısının neden banlandığı ve sonuca bağlanması aylar sürdü. İnsanlarda bayaa rahatsızlar bu durumdan facebookda kanka ben sana iyi para veriyorum diyip mevcut twitch yayıncılarını kendi bünyesine davet ediyor. Bi kaç gün önce tr de en çok izlenen yayıncılara facebook aynı daveti atmış. Sonuç twitch: hacım paramı derdin diyip sus payı verip twitchde kalmalarına ve devam etmelerini sağlamış. Patinin önde gelen yayıncılarından deno gibiler umarım bu paydan nasiplenmişlerdir ? 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyedeki twitchten bihaberim açıkçası "çok coolum" amacıyla yazmıyorum ama twitch'i twitch yapan şey chatteki anonimlik, emotelar ve memeleridir. forsen'in normalde 7-8k izlenip geçen günkü plugdjli yayınında 23k izlenmesi bunun en basit örneği. 

facebookta ise anonimlik = yok. memur dairesinde gibi adın soyadınla chate katılıyorsun

emote = yok. emoji atıyorsun anca

kim nereye gider umurumda değil açıkçası twitch'i sadece sodapoppin, forsen, reckful, pokelawls, nymn gibilerinin muhabbeti için izliyorum. türkiye twitchinin çekilebilirliğinin olduğunu/olabileceğini sanmıyorum

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 saat önce, Khiran dedi ki:

twitch'i twitch yapan şey chatteki anonimlik, emotelar ve memeleridir. 

şu baya doğru ya. tıpkı almanyaya gurbetçi giden davarın hiçbir şekilde bütünleşmeye çalışmayıp hala anadolu çomarı şeklinde sağa sola çöp atıp, kadına sarkıp, dönerci açıp buradaki gibi yaşamaya devam etmesiyle aynı mantık tr twitchi. ulan emotesuz twitch kanalı mı olur ya? en fazla izlenen türk kanallarında bile emote kullanılmıyor, millet PogU'lara geçti bunlar daha poggers'ı bırak kappa bilmiyor ya. allahın kültürsüz davarları.

2019'da internetin en köşe başında adamlar evrensellikten hala bir haber.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...