Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Crusader Kings 3


Komutan

Öne çıkan mesajlar

Birkaç saat oynayabildim, benim de beklediğimden iyi çıktı.

Bazı şeylere anlam veremedim ama kimin kimle savaş yaptığını anlayamıyorsun mesela, en azından bulamadım. Sonra bir perk aldım, Defensive Negotiations diye, kesinlikle nasıl kullanılacağını bulamadım. Bunları bilen yazsın, hele şu perke kıl oldum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Antivirüsler sıkıntı çıkarabiliyor. o yüzden oyunu window olarak başlatın ve oyunun başında uyarı gelirse gözden kaçırmamış olursunuz. Gamepass saolsun, bu gün oyunu 4 defa baştan indirdim (verify files yok. Antivirüs sakıncalı dosyayı silince oyunu komple indirmek zorunda kalıyorsun). 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bizans tahmin ettiğim gibi tam patates, ck2'nin dlc'li halinden sonra oynmaya dayanamadım.

neyse artık batı avrupa'da birilerine bakacağım. ui son 20 yıldaki en büyük ikinci değişime uğradığı için pek alışamadım, dağınık herşey her tarafta. görsel olarak güzel aradığımı bulmak bazen uğraştırdı biraz. yukarıda yazdığım şeyler hariç iyi gibi.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

combat inanılmaz sıkıcı ya, bu kadarını tahmin etmiyordum. öyle düz adamlar yürüyor, zar sallanıyor, hayali rakamlara göre bir dmg modifier geliyor öyle eritiyorlar birbirlerini. bayağı kötü olmuş.

ha bir de knight olayı da bayağı kötü, romance of the three kingdoms gibi, 20 adam yüzlerce kişiyi eritiyor. tarih oyunu diye geldik aksiyon filmi çıktı ama aksiyon da yok.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...