Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ayakta nasır - kriyoterapi


pontipati

Öne çıkan mesajlar

Ayakta nasır, otururken nasır =p

Nasır genelde ayakta şekil bozukluğundan kaynaklanıyormuş. Benim geçen sene sol ayağımda baya ağrı oldu, ortopediste gittim kontrol için. Mr röntgen falan derken pes cavus(çukur ayak) tanısı kondu ve ayağımın sadece topuk ve baş parmağımın alt kısmına ağırlığımı verdiğimi söyledi doktor. Biraz nasır vardı o bölgelerde zaten. Sonrasında medikalciye yönlendirdi beni ve tabanlık yaptılar ayağımın şekline göre bir süre sadece o tabanlığı kullandım hem ayağımın ağrısı geçti hem nasırlar baya azaldı. 

Bunun dışındaki her şey geçici çözüm dedi doktorum nasırlar için. Törpü ile temizlerken de çok dikkat etmek gerekiyormuş, canlı deriyi temizlersen daha beter oluyormuş vs. Aklında olsun 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ayağımda sihil (?) nasıra çevirmişti. Daha doğrusu doktor öyle söyledi uzaktan bakıp dokunmadan vs. O azot muhabbetini uyguladı ayağıma bir de krem vermişti. 3 hafta kullanıp devam ediyorsa gel demişti. 2 hafta sonra ağrı yok olunca sallamadım 2-3 ay içinde de yok olup gitti. Arada denize de girmiştim etkisi var mı bilinmez.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...