Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-Kitap Okuyucu


GERGE

Öne çıkan mesajlar

  • 2 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici

Kobo'nun sitesinde adres olarak ABD gir, Kobo'nun içinde de locale olarak (dosyalar arasında .kobo klasöründe olması gerek, internette bir arasan bulursun zaten) us yap.

Fiyatlar da USD olacak ama önemli değil, zaten birebir anlık kur çevirisi yapıyor.

Sonra Brooklyn Public Library iyi olmak için. Chrome'un location spoofing eklentilerinden birini ve VPN kullanmak gerek beleş üyelik için

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...

Kindle 3'um 10 yasina girdi paylasmak istedim. Izlanda'da Eyjafjallajökull yanardagi patladigi yil almistim kargosunda sorun olmustu falan.

Hala cayir cayir Warhammer 40k okuyorum. Pili eskisi kadar uzun gitmiyor ama 1 2 haftada bir sarj etsem yetiyor. Bozulana kadar degistirmeyi dusunmedigim nadir aletlerden. Bazen keske dx olanini alsaymisim daha buyuk ekran icin diyorum ama bu her yere sigiyor da. Niyeyse klavyesiz reader kullanamazmisim gibi geliyor, yine isik falan pek aklim yatmiyor. Muhtemelen kullansam yeni modelleri de severim ama bilmedigimden aramiyorum hic bir yeni ozelligi.

/nazarboncugu.png

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • Genel Yönetici

Oha! Libra D&R'da bitmiş, pazar yerleri satıcılarına düşmüş, ortalama ₺2500 istiyorlar. ₺1400 mü ne vermiştim ben çıktığında, 1,5 sene filan önce.

Eğer uygun fiyata buluyorsan Kindle tercih et yani diyecektim de Oasis daha pahalıymış.

D&R'a bir telefon et istersen bu arada, internette bulunmuyor ama mağazalarda bulanabiliyor. Stok varsa söylerler.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

amazon'a hala cok sinirliyim asdaf.  paperwhite (4 galiba) oasis'ten sonra cıktı ama  sırf  arasında fark olsun diye gece ışığı led'i koymadılar alete.  Tuş demek konfor demek. O Libra ve Oasis'te olan basit tuş  da çok işe yariyor.Yatarken okuyorsan. Elim çarpıyor 3,5 sayfa atlamış oluyorum bazen.    Bunlar önemli degil diyorsan  paperwhite veya kobo nia alabilirsin

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...