Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption 2


Khiran

Öne çıkan mesajlar

2 saat önce, reampage dedi ki:

`If you’re a hacker on RDO you seriously have no life` soyle bir yorum var. yani oteki posta soyledim burda hack kasan herif sorunludur yani. onun 40 lira verip oynayabilirsin, altin alman gerekebilyior ama sart degil, yani oyunu pvp icin de degil pve icinde degil oyle takilmak icin oynayabilirsiniz.

SP bence o kadar iyi degil ama uygun fiyata bulursaniz alin tabi.

hilenin ne no lief'la ne de oyunda bişeylere ulaşmanın zorluğuyla alakası var. başka bi kafa yapısı o. griefingçilik toxic'lik filan lazım. ideolojik haxxor'cular da vardır heralde, "rockstar'a uyuzuz baltalıyoruz" diyen.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

3 saat önce, Cokomantis dedi ki:

hilenin ne no lief'la ne de oyunda bişeylere ulaşmanın zorluğuyla alakası var. başka bi kafa yapısı o. griefingçilik toxic'lik filan lazım. ideolojik haxxor'cular da vardır heralde, "rockstar'a uyuzuz baltalıyoruz" diyen.

3f4.gif

oyunun bunları ne kadar engelleyebildiği önemli ama yazanlara bakılırsa bazı hileler direkt gta5'ten aktarılmış buraya, rockstar sallamıyor herhalde gene.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun bana kalirsa en rahatsiz edici olayi single playerin horse tame olayinin mm icin tamamen paraya cevrilmesi, tame edemiyorsunuz at almak zorundasiniz.

Rank 54 oldum ben hileden dolayi cok bir rahatsizlik gormedim, ilk basladigimda tek atiolardi surekli anlamiyordum bile nasil oldugumu, sonra sniper acilinca bende tek atmaya basladim millete. 

Yani abukluklar var mm icin monetize etmek icin ozellikle bir cok seyin icine sicmislar.

Casualin dibi oyun,  ama NPC tepkileri gercege cok yakin, misal yolda atla giden bir adamin pesine takilinca herif killanip duruyor filan sen durursan laf ediyor elini silahina goturuyor gibi oynarken monotonluktan uzaklastiran nusanslar var, korkup koseye sikisan hayvanin gelip sana saldirmasi gibi boyle beklenmedik seyler oluyor surekli.  Yoksa oyunun oyun kisimlari monoton, ragdoll karakterler ile halen bisey yapmak dogru duzgun zor, abuk subuk seyler olabiliyor hizli oynamaya calistigin zaman. PVPsi amacsiz. 

Eventlara hic girmedim daha belki oralarda donuyordur hileler filan.

Ama bok aticaksam at olayina bok atarim, hakketen cok guzel bir featurei para kazanmak icin iptal etmisler yazik. (single player oynarken belki en uzun sure harcadigim olay at tame olayi olmustu)

reampage tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

SP'yi baya azılı haydut olarak oynadık ama MP'e daha o olay gelmedi, heist yok henüz, co-op gorevler genelde bounty hunter icin var, gidip birilerini yakaliyorsun, ya da trade var bir yerden bir yere mal tasima o esnada birileri geliyor saldiriyor filan.

GTA kadar icerik eklenebilir mi bilmiyorum, pek sanmiyorum ama heistlar filan gelir bence SP'de vardı sonucta.

 

40 liraya çok bile şuan olan içerik. Öyle gidip avlanmak bile keyifli

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

grafikler ve atmosfer başarılı ama rockstar gene her zamanki "zorunlu" leş ortamı kurmayı becermiş. defensive mode'un hiçbir anlamı yok. fo76 şundan 100 kat daha iyi dizayn edilmiş online etkileşime sahip. gene gta5 leşliğinde ortam, tam sergio leone havasına girecekken westworld manyakları sağa sola sıkmaya başlıyor.

what i expected

Once-Upon-Time-West-image.jpg

what i found

westworld-season-finale-1.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

neyse oynanıyor gene ama ingame aimbot, tackle stunlock filan çok saçma dizayn hataları var. adamlar düzgün oyun yapıp sonra aralarında düşünmüş nasıl kusurlar ekleyebiliriz bize yakışmadı bu kadar düzgün oyun diye.

bir de oyunda inanılmaz bir ghosting var, taa kaynaklı demişler ma onsuz da olmuyor denmiş, çözüm bulamadım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız bounty hunter rolünü açıp, etliye sütlüye karışmadan wanted posteri kovalamak keyifliymiş hakikaten. Özellikle legendary olanlar. Karakteri de iyi kötü biraz oturttuktan sonra o istediğim western havasını tutturabildim.

öncesindeki süreçte health maxlayabilmek için saatlerce balık tutmak zorunda kaldığım gibi saçmasapan olaylar da var ama neyse. paint it black’i de “nasılsa aimbot kuracaklar bari biz oyun içine kendimiz koyalım da reportlarla uğraşmayalım” diye eklemişler herhalde.

grafikler güzel ama mesafeler fazla uzun o ammerican frontier hissini verelim diye, otopilota bırakıp telefonda gbf’yi otopilota bırakıp sonra tablette feh’i otopilota bırakıyorum lol. Bir de dailyler ultra basit ile aşırı kabız arası seyrediyor. Ayarı tutmamış.

neyse yazın yaşadığım gto faciasından sonra bu gene iyi durumda gördüğüm.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

gerçeğinde adamın suratına pompalıyı boşaltınca hat nod yapmıyor, ölüyor.

yani dediğim şu, silahların disable edildiği bir nodda lassonun da çalışmaması lazım, beyinsiz tasarım.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

rockstar kadar zengin olup da bu ölçüde beceriksiz ve başarısız bir şirket cidden yok herhalde.

moonshiner bonus haftası diye bütün kazandığımı onun upgradelerine harcadım. saatte bir teslimat yapıp para kazanılıyor ama bunun için önde bir yatırım lazım gene her defasında. taşırken şişeler kırılırsa hem bir saat hem de yatırım gg. başladım götürmeye, 100 metre gitmeden vagona patlayıcı yağmaya başladı ama kimse yok etrafta radarda, minimapte filan. hostile bir yana insan yok. patladı gitti vagon.

ha bundan önce de bounty vagona iki saatte üç adam taşıdıktan sonra forta vagon giremediği için, teslim ettikten sonra karakter takıldı kaldı, ödül parası da havaya uçmuştu sanırım. uzun lafın kısası hoop 1 saatlik emek rockstar kalitesiyle havaya.

fo76'da böyle buga da hacke de rastlamadım en başında bile. cidden gene en iğrenç kalite rockstar'da. daha da sayarım bug devamlı saçmasapan şeyler, fixleyememişler yıllardır.

Sam tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 9 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...