Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Red Dead Redemption 2


Khiran

Öne çıkan mesajlar

On 06.11.2019 at 17:14, GONDARCENGIZ dedi ki:

@tiLi @Natanyal  dx12 seçin vulkan seçiliyse birde öyle deneyin.

he birde işlemciniz %100 e dayanıyorsa (intel lul) oyun içi %95 - 98 e sabitleme için program var onuda deneyebilirsiniz, baya kişi çözmüş öyle donma olayını.


http://mion.faireal.net/BES/ 

bu BES denen uygulama işi çözüyor ya en sonunda çözdüm. - %10 limitliyosun

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bende performans vs gibi sorun yok iyi oynanıyor ama bi tane bug var sinir ediyor. berber, elbise satan yer vs gibi şeylerin seçildiği ui'de confirm/buy vb action kayboluyor bazen. anlık görünüp kayboluyor button. bir şey seçemiyorum o yüzden. anlamadım.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

On 14.11.2019 at 15:45, RedallHoor dedi ki:

Patch ilaç gibi geldi bana,

57-60 arasını 15-20 frame arttırdı, ben de biraz ayarlardan yüklendim böylece 60'a sabitledik işi mutluyuz huzurluyuz.

Şu ikisini atıp uzayayım ben.

 

Emin misin? Salaklar grafik ayarlarını kaybetmişler update ile. Arttı sandım bi baktım low a çekmiş. Bir de onla uğraştım sonra aynı oldu eski fps ile. 

df tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

54 dakika önce, Norak dedi ki:

acayip bir bug bulmuslar,

core drain ve gunlerin gecisi framerate'e bagliymis, yuksekse gunler cok daha hizli geciyor ve core cok daha hizli eksiliyormus lel

olmassa 30 fpsye kitleruk oyunu.

hadi fallout 76 ve mafia3 gibi low tier oyunlar yapıyor da rockstar nasıl düşünemez lan bunu, üstüne yatmışlar kesin sdf.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

patch iyi geldi performansa da bi garip sorunum var. 2 tane monitörüm var biri 4k Agon marka biri 1080 Asus marka. ama ikisi de 16:9 haliyle, Agon'da oynamaya çalıştığımda karakterler tepeden basık, Asus'a atınca normal gözüküyor. Böyle bi sorun yaşayan var mı? bu arada monitör 4k ama ben yine de 1080 açıyorum, götü yemiyor makinenin 4k'ya sdfg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1 haftadır falan açmıyorum, yoğunumda ayrı konu ama RDR'nin yanından bile geçemez. Aşırı sıkıcı olmuş, bomboş çok görev var. Büyük hayallerle bekliyordum PS4'te oynayamadım, PC'ye hevesle aldım ama boşa gitti.

Halbuki RDR cidden bambaşka seviyedeydi hikaye akışıyla falanda. Bunun hikaye akışı sıkıcı B sınıfı diziden başka bir şey değil... 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyunu ciktigindan beridir rahat 50-60 saat izledikten sonra hikaye vs farkettigim sey,

Spoiler

oyunun hikayesi dunyanin geri kalanina uymuyor bence, open world kisminda kasabalari dolasip ona yardm bunu kurtar bounty yakala reputation vs derken ana queste donuyorsun hoop ayni kasabanin bir ucundan girip bam gum diger uctan cikiyoruz 40 olu 70 yarali... ayin ornek vatandasindan bir anda most wanted top 5, tek seferde degil ustelik.

ha bunu oyunun en basinda soyluyor outlawlarin zamani gecti artik falan diye o konsepte uyuyor dogru ama oyuna uyarlayinca pek uyumlu degil diye dusunuyorum. hele bir noktadan sonra para vs sorun degilken grup olarak yaptigimiz islerin cogu fail oluyorken cetenin hala ayni konseptte zorla ilerlemeye calismasi pek sarmiyor netekim, kurun bir ranch madem duzgun legal bir isletmeniz olsun yuruyun gidin ordan iste diyor insan.

ben hikayede degilim zaten pek, open world kismi icin alicam sahsen. timsah steak yiyip dinozor kemigi toplayacam.

 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...