Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WoW Classic Gold Kasma Taktiği (Horde Side)


Bluerain

Öne çıkan mesajlar

Mühimmatlar: Warlock iseniz Unending Breath skilli. Warlock değilseniz water breathing potion.

Level 31-32 olunca Desolace - Shadowpray Village'daki Fish in a Bucket questini alın. Ödülü (1392 hp veren bi balık ile) 55 silver. Bu quest tekrarlanabilir. Yani 4350472 kere tekrarlasanız da her seferinde 55 silverı alacaksınız. Yapmanız gereken denizdeki Shellfish trap denen kafesleri açıp 5 shellfish toplamak (ben bi seferde 50 toplayıp öyle götürüyorum npc'ye). 

Vanilla zamanı lvl 40 mount için geri kalan 70-80 goldu böyle toplamıştım. Ne kadar sürdü tam hatırlamıyorum ama abartı bir süre gerekmiyor.

Sen avcunu yala Alliance!

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...

warlock değil de druidle daha iyi olmaz mı bu aquatic formla

alliance tarafında ben gold kasmadım açıkçası, normal level kasmaya devam ettim bi süre sonra zaten para birikti. şu anda çok oynamasam bile 2. mountun parası bile çıktı hatta alt karakter için - alt karakterim yok o ayrı das

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır denk gelmişken ben de Rogue lar için söyleyim. BRD Pickpocket olayını biliyorsunuzdur. Arena ve Barı PP yapıp sonra dungeon resetlersiniz. 

Gel gelelim classicte PP lootu yenileniyor. Bu yenilenmenin süresi 8 dakika. 8 Dakika da sizin tam Arenayı PP yapıp tekrar Bara gitmenize denk geliyor. Boşuna dungeon reset, dungeon lock gibi şeylere kafa takmanıza, vakit ayırmanıza gerek kalmıyor. 

Çok oyun oynayamadığım zamanlarda bile karakteri Bar'a bırakıp arada bi PP yapıp sonra yine afk yapabiliyorum.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi madem ben de ally için paylaşayım.

blasted lands - nethergarde keep'teki alchemy vendorundan  elixir of demonslaying recipe var, 90s alıp 3g'dan AH'de satıyorsunuz çünkü cooldown'ı yüksek ve baya talep görüyor. 

benzer şekilde frost oil ve birkaç tane daha recipe'i düşük alıp yüksek satın, market inefficiency'i exploit edin, ayı gibi arbitraj yapın dostlar.

Allure- tarafından düzenlendi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 ay sonra ...
On 17.12.2019 at 02:51, Argue dedi ki:

Tank healer ve 1 dps ile 3man DM east farmlıyoruz. Bilinen jump run. 1 madenci 1 enchanter 1 de herbalist var aramızda. 2g altı tum maviler ve tüm yeşiller Disenchant. Günde ~10saat farm ile ~600-700gold toplanıyor.

Bu adam basi degil de toplam 600 700 gold ise buyuk zarardasiniz. Maraudon'da saatte 50+g kasiyorum ben solo.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...